Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, nişan kıyafetinden sonra bu kez de bikinisiyle konuşuldu!

Demet Özdemir, nişan kıyafetinden sonra bu kez de bikinisiyle konuşuldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz hafta müzisyen ve oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç ile nişanlaşmıştı. Aile arasında gerçekleşen nişan töreninde, çiftin yakınlarıyla verdikleri pozlar ve kız isteme töreni de sosyal medyada konuşulmuştu. Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi alan Demet Özdemir, bir süredir beraber olduğu Oğuzhan Koç ile evlilik yolunda ilk adımını nişanla atmış oldu.

Bir kaç aydır Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol alan Demet Özdemir, yoğun set ortamında tatil yapma fırsatı bulamadığını da belirtmişti. Bir kaç günlük kaçamak yaparak Oğuzhan Koç ile tatil yapan oyuncu, nişan töreninden sonra da kısa bir tatile çıktı.

Demet Özdemir, nişan kıyafetinden sonra bu kez de bikinisiyle konuşuldu! 25

Nişanlısı Oğuzhan Koç ve arkadaşları ile birlikte bir tekne turuna çıkan oyuncunun hafta sonunda yaptığı paylaşımlar, sosyal medyayı salladı adeta! Nişan töreninde pembe uzun kıyafeti ile büyük beğeni toplayan oyuncu, ayrıca kız isteme ve nişan sonrası eğlence için de beyaz iki farklı kıyafet seçmişti.

Demet Özdemir, nişan kıyafetinden sonra bu kez de bikinisiyle konuşuldu! 26

Kıyafetleri konusunda büyük bir özen gösteren oyuncunun en yakın arkadaşlarından birisinin stil danışmanı Rutkay Öziş olması da tarzının konuşulmasını sağlıyor. Demet Özdemir, nişan töreninden sonra ön balayı olarak çıktığı küçük tatilde de bikinisiyle konuşuldu.

Straplez çiçekli bikinisi ve aynı kumaştan pareosu ile oyuncu, tatil pozlarını instagram sayfasından paylaştı ve hayranlarından hem düzgün fiziği hem de bikinisi ile beğeni topladı.

İşte Demet Özdemir’in tekne tatilinden o paylaşımları…

 

Demet Özdemir, nişan kıyafetinden sonra bu kez de bikinisiyle konuşuldu! 27

Demet Özdemir, nişan kıyafetinden sonra bu kez de bikinisiyle konuşuldu! 28

Demet Özdemir, nişan kıyafetinden sonra bu kez de bikinisiyle konuşuldu! 29

Demet Özdemir, nişan kıyafetinden sonra bu kez de bikinisiyle konuşuldu! 30

Demet Özdemir, nişan kıyafetinden sonra bu kez de bikinisiyle konuşuldu! 31