Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir paylaştı, ünlüler beğeni için sıraya girdi!

Demet Özdemir paylaştı, ünlüler beğeni için sıraya girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Demet Özdemir, sadece diziyle ekranda değil sosyal medyada da yıldızını parlattıkça parlatıyor… tv8 ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep olarak izlediğimiz oyuncu, kendisini bir hayli geliştirdi.

Romantik komedi yapımlarından sıyrılıp, dram projesinde de çok iyi rol yapabileceğini kanıtlayan oyuncu, hayranlarının beklediği gibi güçlü bir kadın imajı da çiziyor. Zeynep karakterinin kadın hakları konusundaki çıkışları ve kadının erkeğin hükmü altında olmadığını Zeynep karakteri üzerinden sergilemeye çalışan Demet Özdemir, bu gelişmelerle birlikte karakter ile daha da özdeştiğini belirtmişti.

Sosyal medyada yaptığı her paylaşımına milyonu aşan beğeniler alan oyuncu, işbirliği yaptığı Pantene markasının lansmanından bir fotoğrafını yayınladı. Yine takipçileri bu haline iltifat üstüne iltifat yaptı.

Sadece takipçiler değil, ünlü isimlerde yorumları ile dikkatleri çekti. Özdemir’in yakın arkadaşı olan, tv8’in ekran yüzlerinden Saadet Özsırkıntı, “Offff bee arkadasımm” yorumunda bulundu. Modacı Kemal Doğulu, “Abart” diye yanıt verdi. Sibel Arna ise, “İşte geliyor özel harekat” diye yazdı.

Seda Sayan bu paylaşıma nazar boncuğu emojisi ile yanıt verirken, Şükran Ovalı’da kalp emojisi ile beğenisini gösterdi.

Demet Özdemir’e hayranlarından 1 milyona yakın beğeni ve 11 binden fazla yorum geldi. Sosyal medyada ünlü oyuncu, her paylaşımı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Demet Özdemir paylaştı, ünlüler beğeni için sıraya girdi! 7