Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ser verip sır vermedi ama yeni dizisi ortaya çıkmaya başladı! Hayranları çok sevinecek!

Demet Özdemir ser verip sır vermedi ama yeni dizisi ortaya çıkmaya başladı! Hayranları çok sevinecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay- Ünlü oyuncu Demet Özdemir, kısa bir süre önce ekranlara veda eden Erkenci Kuş’un ardından yeniden ekranlara dönecek.

Genç oyuncu, ekranın sevilen ve aranan yüzleri arasına girince, kısa süreli tatilinin ardından yeniden setlere dönecek gibi duruyor!

Zira izleyici gibi yapımcılar da peşini bırakmıyor! Özdemir, No:309 dizisinin ardından Erkenci Kuş dizisiyle ekrana gelmiş ve geçtiğimiz yaz başlayan dizi, çok sevilince yeni sezonda da sürmüştü.

Ocak ayına kadar aralıksız devam etmesi bekleniyordu ama Ağustos ayında finale gidildi.

Can Yaman ile ekran uyumu çok beğenilen Özdemir, Erkenci Kuş’un ekmeğini daha çok yiyecek gibi görünüyor!

Başarılı oyunculuğu ile komedide kendisini ispatlayan Demet Özdemir’in farklı bir rolle ekrana gelmek istediğini biliniyor.

Demet Özdemir ser verip sır vermedi ama yeni dizisi ortaya çıkmaya başladı! Hayranları çok sevinecek! 7

Daha önce yaptığı açıklamalarda bu düşüncelerini paylaşmıştı. Erkenci Kuş devam ederken, oyuncusunu kaptırmak istemeyen dizinin yapım firması Gold Film’in Demet Özdemir ile uzun süreli bir anlaşma yaptığı kulislerde dolaşmıştı.

Ünlü oyuncu, Erkenci Kuş biter bitmez hemen tatile çıkmış ve Bodrum tatilinden bol bol fotoğraf paylaşarak hayranlarını yine mutlu etmişti.

Görünen o ki Demet Özdemir, ekrana fazla ara vermeden dönecek. Her ne kadar geçtiğimiz günlerde “Erkenci Kuş bitti, bir süre daha dinlenmek istiyorum, yeni proje kısmet” ser verip sır vermese de ismi bazı projelerle anılmaya başlandı bile!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı paylaşımda da yine Demet Özdemir’in Evim isimli diziyle anıldığı iddiası dile getirildi.

Dizinin yönetmenliğine Çağrı Bayrak’ın getirilmesi de Demet Özdemir’in, Evim dizisinde oynama ihtimalini kuvvetlendiriyor!

Malum, Çağrı Bayrak, Erkenci Kuş dizisinin yönetmeniydi!