Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir sosyal medyayı sallamaya doymuyor!..

Demet Özdemir sosyal medyayı sallamaya doymuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı projeler, şarkıcı Oğuzhan Koç’la yaşadığı aşk ve sosyal medya paylaşımlarıyla  gündemden düşmeyen oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı cüretkar paylaşımlarla yine adından söz ettirdi.

Son olarak ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde İbrahim Çelikkol ile baş rolü paylaşan oyuncu yaz aylarında Şükrü Özyıldız ile birlikte rol aldığı Netflix için ‘Aşk Taktikleri’ adlı filmi çekti. Demet Özdemir şu sıralar kendisine gelen dizi tekliflerini değerlendiriyor. Henüz netleşen bir projesi olmayan oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. İşte Özdemir’in en son yaptığı dekolteli cesur paylaşımları;

Demet Özdemir sosyal medyayı sallamaya doymuyor!.. 9

Oyuncu, derin dekolteli bluzu ve yırtmaçlı eteği ile güzel fiziğini gözler önüne serdi. Demet Özdemir’in cesur paylaşımı takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Demet Özdemir sosyal medyayı sallamaya doymuyor!.. 10

Instagramda 14 milyon takipçisi olan Demet Özdemir’in paylaşımına aralarında Şebnem Bozoklu ve Hülya Duyar’ın da aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları da yorum yaptı.

Demet Özdemir sosyal medyayı sallamaya doymuyor!.. 11