Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, tb yaptı, hayranları havada kaptı!

Demet Özdemir, tb yaptı, hayranları havada kaptı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisindeki Sanem karakteriyle hayran sayısını çoğaltan Demet Özdemir, şimdilerde tv8’de yayınlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’deki Zeynep rolüyle ekranlarda. Oyuncunun dizisi henüz yeni sezona başlamadı ancak çekimleri sürüyor. İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçen Demet Özdemir, aynı zamanda sosyal medyayı da her paylaşımıyla sallamaya devam ediyor.

Oyuncu, başarılı performansının yanı sıra yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken ve ilgiyle takip edilen bir isim. Instagram’da 11 bine yakın takipçisi olan Demet Özdemir’in yaptığı her paylaşım büyük bir etkileşim yaratıyor. Ancak bazıları var ki daha ilgi çekmekte.

İşte bunlardan sonuncusunu da bugün paylaştı oyuncu. Bir moda çekimi için verilen pozunu paylaşan Demet Özdemir’in fotoğrafı, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılandı. Özdemir’in paylaşımına 3 saat içinde 480 bine yakın beğeni gelmesi dikkat çekti.

Nur Fettahoğlu’nun da beğeni yaptığı fotoğrafa takipçileri, 8 bine yakın yorum yaptı. “Bayıldım, çok güzelsin, bu biraz fazla olmadı mı, resmen düştüm, peri kızı, melek, kraliçe, çiçek kızım, meleğim, prenses, bir elbise insana bu kadar mı yakışır, aşırı güzel, çiçek yanında sönük kalmış, masumiyetini severim” şeklinde yorumlar yapan takipçileri, Özdemir’in beyaz elbisesi ve saçındaki çiçeğiyle çekilen fotoğrafına adeta düştü!

Bilindiği gibi Perşembe günleri sosyal medyada ritüel haline gelen tbt ifadesiyle eski fotoğraflar, anılar paylaşılıyor. Perşembe günleri dışında yapılan eski paylaşımlara ise pek çok kişi tb ifadesini kullanıyor. Demet Özdemir de Salı günü yaptığı paylaşımına tb notunu düşerek daha önce çekilen aşağıdaki pozunu paylaştı ve sosyal medyayı adeta salladı!

İşte oyuncunun o paylaşımı:

☘️#tb

Demet Özdemir, tb yaptı, hayranları havada kaptı! 7