Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir tüyo vermemek için o kadar zorlanıyor ki sözlerinden bile anlaşılıyor!

Demet Özdemir tüyo vermemek için o kadar zorlanıyor ki sözlerinden bile anlaşılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların çok konuşulan, beğeni toplayan oyuncularından birisi de Demet Özdemir. Özellikle Erkenci Kuş dizisinde rol aldıktan sonra yıldızı parlayan Özdemir, şu sıralar ise Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisiyle gündeme geliyor.

Geçtiğimiz sezon sona eren Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ardından bu sezon dinlenmeyi tercih etmişti oyuncu. Geçen yaz çekilen Aşk Taktikleri isimle Netflix filmi sonrasında ise yine gündeme geldi ve çok konuşuldu. Netflix’te Top 10 listesinin ilk sırasında yer alan filmde Şükrü Özyıldız ile rol almıştı. Film başka ülkelerde de büyük bir heyecanla takip edildi.

Demet Özdemir, aynı zamanda magazinin gündemine de evlilik hazırlıkları sürdürdüğü oyuncu-müzisyen Oğuzhan Koç ile geliyor. Özdemir ve Koç’un bu yaz evlenecekleri konuşuluyor. Sevgililer gününde ‘evet’ diyen Özdemir, nişan yüzüğünü taktı ve evlilik için de gün sayıyor.

Bu arada oyuncu son derece iddialı bir yapım olarak konuşulan Dünyayla Benim Aramda dizisinde Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile başrolde yer alıyor. 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus’ın dikkat çeken yapımlarından birisi olan dizinin çekimleri yoğun bir şekilde sürüyor.

Demet Özdemir tüyo vermemek için o kadar zorlanıyor ki sözlerinden bile anlaşılıyor! 7

Oyuncu, yaptığı anlaşma gereğince diziyle ilgili ser veriyor, sır vermiyor! Sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanmasına karşın bu dizinin setinden paylaşımlar yapmamaya özen gösteriyor, herhangi bir tüyo vermemek için özel bir çaba sarfediyor.

Magazincilerle her karşılaşmasında dizi soruluyor. Ancak oyuncu, kelimelerini seçerek kullanıyor ve ‘iyi gidiyor, güzel gidiyor’ şeklinde genel cümlelerle soruyu geçiştirmeye çalışıyor. Bu tavrı da diziye olan merakı giderek arttırıyor!

Oyuncu son açıklamasında “Yoğunum bu ara. Çok güzel bir şey, çok keyifli benim için. Tatil yapmak biraz hayal oldu ama biliyordum böyle olacağını” ifadesini kullanarak zor günlere karşın güzel bir iş yaptıklarının da altını çiziyor.

Dizi hakkında bilgi veremeyeceğini belirten Oyuncu, “İnanılmaz yoğun, her şey çok güzel geçiyor. Onun dışında pek bilgi veremiyorum. Ama inşallah yayınlandığı zaman sizlerin geri dönüşlerini zevkle dinleyeceğim” diye konuştu.

Bu arada setten fırsat buldukça dinlenmeye çalıştığını ve kişisel bakımlarını yaptırdığını söyleyen Demet Özdemir, bunun dışında hayata adapte olmanın kendisi için şu sıralar çok zor olduğunu belirtti.

Romantik birisi olmadığının da altını çizen Özdemir, “Espri yapmayı çok severim ama kendimi çok romantik bulmuyorum” diye konuştu.