Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde sona gelindi! Heyecan dorukta!

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde sona gelindi! Heyecan dorukta!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye yayınına geçtiğimiz hafta başlayan ve görkemli bir lansman gecesiyle Türk izleyiciye merhaba diyen Disney Plus dijital platformunun ikinci yerli yapımı Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde yavaş yavaş sona yaklaşılıyor.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Buğar Gülsoy’un yer aldığı dizide iki ünlü oyuncuya usta isim Zerrin Tekindor da eşlik ediyor. Özellikle Demet Özdemir hayranlarının merakla beklediği diziyle ilgili ser verip sır vermeyen ünlü oyuncu, Disney Plus’ın lansman gecesinde yaptığı açıklamada; “Beni ilk kez böyle izleyeceksiniz” sözleriyle dikkat çekmişti.

Usta oyuncu Zerrin Tekindor’un instagram hesabından yaptığı son paylaşım diziyle ilgili merakı iyice artırdı. Rol arkadaşlarıyla pozunu paylaşan oyuncu, fotoğrafa kalp emojisi koydu. Fotoğraftan, üçlünün ahenk içinde çalıştığı anlaşılıyor.

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde sona gelindi! Heyecan dorukta! 9

İlk sezonu 10 bölüm çekilecek olan dizide’ İlkin’ karakterini canlandıran Demet Özdemir,  “Dünyayla Benim Aramda gerçekten bence Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış bir tür olacak ! Tam olarak romantik komedi diyemem, tam olarak dram, tam olarak entrika diyemem! Seyirciler beni hiç görmedikleri gibi görecekler, izleyecekler. Bu benim için müthiş bir deneyim zaten” diye konuşmuştu.

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde sona gelindi! Heyecan dorukta! 10

Ünlü oyuncunun bu sözlerinden sonra Dünyayla Benim Aramda dizisindeki rolü daha da büyük merak konusu oldu…

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan da dizide Demet Özdemir’in canlandırdığı ‘İlkin’ karakterinin yöneticisi olduğu dergide çalışan’ Sinem’ isimli karakteri canlandıracak.

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde sona gelindi! Heyecan dorukta! 11

‘Sinem’, hikayede ilginç bir deneyin ortasında kalacak. ‘İlkin’in sevgilisi ‘Tolga’nın sadakatini ölçe testinde ‘Sinem’ ona yardımcı olacak. ‘Tolga’ karakterinde de Buğra Gülsoy’u izleyeceğiz.