Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğün davetiyesindeki detayı görenler çifti takdir etti!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğün davetiyesindeki detayı görenler çifti takdir etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir birlikte olan Oyuncu Demet Özdemir ile Şarkıcı ve Oyuncu Oğuzhan Koç,  28 Ağustos akşamı çok sayıda davetlinin yer aldığı bir düğünle hayatlarını birleştirdiler. Ünlülerin akın ettiği düğünde, Demet Özdemir’in üç ayrı gelinlik giymesi de dikkat çeken bir detaydı.

Yaklaşık iki yıldır beraber olan Özdemir ve Koç, Sevgililer Günü’nde evlenme kararı almışlardı. Oğuzhan Koç’un teklifini kabul eden Demet Özdemir’in, Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerinin bitmesinden sonra çiftin nişanı da Haziran ayında gerçekleştirilmişti.

Hava muhalefeti nedeniyle iki gün sonrasına alınan düğünleri sırasında pek çok davetli ile birlikte eğlenceli anlar yaşayan çiftin dansları da sosyal medyada sıklıkla yer aldı ve hayranları tarafından düğünün tüm detayları ince ince ayrıntılarla değerlendirildi.

Demet Özdemir’in nikâh şahitliğini Gold Film’in sahibi, yapımcı Faruk Turgut üstlenirken, Oğuzhan Koç’un şahidi ise tv8’in sahibi Acun Ilıcalı oldu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğün davetiyesindeki detayı görenler çifti takdir etti! 10

Düğünde Demet Özdemir’in kimi hayranları tarafından eleştiri alan ilk gelinliği Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımıydı. İkinci giydiği daha çok yakıştırılan oyuncunun bu gelinliğinin tasarımı ise Nihan Peker’e aitti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğün davetiyesindeki detayı görenler çifti takdir etti! 11

Düğünde sonra bir başka gelinlik daha giydi Demet Özdemir. Gönlünce çılgınlar gibi dans ettiği after party’de giydiği gelinlik ise Londra’dan Alexander McQueen’in son kreasyonundan özel gelinlikti. Oyuncunun, bu üç gelinliğinden birisini düğünü en yakın hayranına hediye edeceği de bir süre önce gündeme gelmişti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğün davetiyesindeki detayı görenler çifti takdir etti! 12

Bu arada düğünde dikkat çeken bir başka ayrıntı ise, çiftin düğünlerine katılanlar kadar, sosyal medyada durumu görenlerin de büyük takdirini kazandı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğün davetiyesindeki detayı görenler çifti takdir etti! 13

Davet sırasında masalara bırakılan bir notla, hayatlarının bu en özel gününde kız çocukları için Koruncuk Vakfı’na bağış yaptıkları bilgisini paylaştılar. Çiftin, bu ince düşüncesi, hayranları tarafından da büyük takdir gördü.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, şu notu paylaştılar davetlilerle:

“Bu özel günümüzün daha da anlamlı kılınması için sizlerin vesilesi ile Koruncuk Vakfı’na bağışta bulunduk. Bu bağış, eğitim ve temek ihtiyaçlarının karşılanması bakımından olanakları kısıtlı kız çocuklarının kendine güvenen, sorumluluk sahibi, üreten ve değer yaratan bireyler olarak toplumda yer almaları için kullanılacak. Sizlere çocukların gülümsemesini armağan ediyoruz.”