Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir yeni dizisini çok önemsiyor, çok özel hazırlanıyor!

Demet Özdemir yeni dizisini çok önemsiyor, çok özel hazırlanıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç kadın oyuncularından olan Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir çıkış yapmıştı. Can Yaman ile başrolünde oynadığı bu romantik komedi dizisinin ardından büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Dünyanın farklı ülkelerinde dizinin gösterilmesiyle de uluslararası bir üne kavuştu.

Genç oyuncu, son olarak ekrana Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisi ile gelmişti. Geçtiğimiz sezon sonunda final yapan diziden sonra bu sezon ekranda yoktu. Ancak yaz aylarında çekilen ve yakın zamanda Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri isimli filmiyle bir anda yeniden gündeme oturdu.

Ekranda olmasa da dünyanın pek çok ülkesindeki hayranlarıyla Netflix aracılığı ile buluştu oyuncu ve dünya listelerinde üst sıralar yükseldi film platformda. Demet Özdemir’in Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynadığı filmden sonra yeni projesi de heyecanla bekleniyordu.

Bir süre önce Türkiye’ye yeni giriş yapan dijital platform Disney Plus ile anlaştığı gündeme gelmişti Özdemir’in. Oyuncunun yakın zamanda Dünyayla Benim Aramda isimli dizide oynayacağı da öğrenilmişti.

Bir süredir dizi için sıkı bir hazırlık içinde olduğu ortaya çıktı Demet Özdemir’in. Oyuncu, sıkı bir diyet ve spor programıyla zayıflayarak yeni dizisi için form tutmakta. Hafta içinde gelen güzel haber ise hayranlarını çok heyecanlandırdı. Dünyayla Benim Aramda dizisi için çekimlere çok az kaldı. Bu hafta başlaması beklenen çekimler gelecek haftaya ertelendi. Hem ekip hem de hayranlar heyecanla setin başlamasını ve gelecek ilk haberleri bekliyor.

Demet Özdemir’in yeni dizisi, Dünya’yla Benim Aramda’nın çekimleri başlıyor! 12

Dziyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Demet Özdemir bu kez PR şirketi sahibi İlkin karakterini oynayacak dizide. İlkin’in en yakın arkadaşı rolünde Hafsanur Sancaktutan yer alıyor. Sevgilisi Tolga’ya ise Buğra Gülsoy hayat verecek.

MF yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer yaparken senaristliği ise Pınar Bulut üstleniyor. Dizide ayrıca usta oyuncu Zerrin Tekindor’un yanı sıra İbrahim Selim ve Melisa Döngel de rol almakta. Dizinin yaz aylarında yayınlanacağı konuşuluyor.