Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den Engin Öztürk’e jest! Naz Göktan da destek verdi

Demet Özdemir’den Engin Öztürk’e jest! Naz Göktan da destek verdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun sevilen dizilerinden birisi olan Doğduğun Ev Kaderindir’in oyuncuları, dizi setindeki arkadaşlıklarıyla da dikkat çekiyorlar. Dizideki başarılı oyunculuklarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgiyle izlenen oyuncular, zaman zaman birbirlerinin farklı işlerine de destek veriyorlar.

Dizide Zeynep karakterini başarıyla canlandıran Demet Özdemir, partneri İbrahim Çelikkol ile abi-kardeş gibi iyi anlaşıyor ve birbirlerini de çok seviyorlar. İki oyuncu, yaptıkları paylaşımlarda da bu durumu ortaya koyuyorlar.

Diziye yeni katılan isimlerden birisi olan Engin Öztürk de rol arkadaşlarıyla yakın bir ilişki içinde. Zamana zaman setten yaptıkları paylaşımlarda da iyi bir ekip olduklarını göstermekteler.

Demet Özdemir'den Engin Öztürk'e jest! Naz Göktan da destek verdi 9

Emine karakterini oynayan Naz Göktan ve Demet Özdemir’in birbirleriyle çok iyi anlaştıkları da sosyal medya paylaşımlarına yansımakta.

Yine diziye yeni katılan ve Savaş’ı oynayan Kaan Altay Köprülü de rol arkadaşlarıyla hızlıca bir samimiyet kurmuş görünüyor.

Bu dört isim son bölümlerde sık sık çekimler için bir araya gelmekteler. Set sırasında keyifli vakit geçirdiklerini de yaptıkları paylaşımlarla gösteriyorlar.

Bu arada Demet Özdemir’in son yaptığı bir paylaşımda Engin Öztürk’e jesti dikkat çekti. Oyuncu, Netflix’te yayınlanacak olan 50 m2 isimli bir dizinin afişinin önünde verdiği pozuyla görülüyor aşağıda.

Demet Özdemir'den Engin Öztürk'e jest! Naz Göktan da destek verdi 10

Engin Öztürk, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği dizide Aybüke Pusat ile başrolde oynuyor. Yakında yayınlanması beklenen 8 bölümlük mini dizinin afişleri de İstanbul’un farklı noktalarına asıldı.

Demet Özdemir de sokakta rastladığı bir afişin önünde yukarıdaki pozu vermiş… Burak Aksak’ın hem kaleme aldığı, hem de Selçuk Aydemir ile birlikte yönettiği dizi kara komedi türünde. Öztürk ve Pusat’ın yanı sıra Kürşat Alnıaçık, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe Karabacak, Hasan Yalnızoğlu ve Murat Kılıç da dizide yer alıyor.

Bu arada aynı afişi bir başka yerde gören Naz Göktan ve Kaan Altay Köprülü de Doğduğun Ev Kaderindir’de birlikte kamera karşısına geçtikleri Engin Öztürk’e sosyal medyadan destek verirken, Demet Özdemir’e de “Biz de aynı fotoğrafı çekmiştik” diyerek gönderme yapıyorlar…

Demet Özdemir'den Engin Öztürk'e jest! Naz Göktan da destek verdi 11