Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den Oğuzhan Koç’a romantik doğum günü kutlaması!..

Demet Özdemir’den Oğuzhan Koç’a romantik doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik yolundaki ilişkisi tüm romantikliğiyle devam ediyor.

Hayranları ünlü çiftin düğünlerini sabırsızlıkla bekliyor. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 13 Mayıs doğumlu sevgilisinin doğum gününü instagram hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.

Demet Özdemir paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Sana hep söyledim ! Seversem Görersin. Ruhunun tüm inceliklerini benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim . İyi ki doğdun sevgilim. Hep ol.  Doğarsan görersin.”

Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç'a romantik doğum günü kutlaması!.. 7

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı. 2021’in ilk günlerinde aşk yaşamaya başlayan ikili zaman zaman ayrılık haberleriyle anılıp hayranlarını üzmüştü.

Geçtiğimiz Şubat ayında Oğuzhan Koç’un sevgilisine evlilik teklifi etmesi ve Demet Özdemir’den ‘Evet’ yanıtını almasıyla çiftin hayranları rahat bir nefes aldı.

Çiftin yaz ayında nikah kıyması bekleniyor. Demet Özdemir geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada; “Öyle kesin bir şey yok. Tarih ile ilgili bir karar vermedik ama yakın zamanda dedik” şeklinde konuşmuş, Oğuzhan Koç da sevgilisini doğrulayarak ne tarihi ne de nikahın kıyılacağı yerin belli olmadığını ifade etmişti.

Şu sıralar Disney Plus için çekilen Dünyayla Bemim Aramda adlı dizinin setinde olan Demet Özdemir düğününü sıkışık bir zamana denk getirmek istemiyor.