Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’i bambaşka göreceğiniz Dünyayla Benim Aramda dizisinden beklenen müjde geldi!

Demet Özdemir’i bambaşka göreceğiniz Dünyayla Benim Aramda dizisinden beklenen müjde geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 14 Haziran’da Türkiye’de yayını başlayan dijital platform Disney Plus, son dönemde izleyenleri heyecanlandıran anlaşmalara imza atmıştı. Türkiye’deki dizi sektöründe hepsi birbirinden başarılı olan isimleri bünyesinde toplayan Disney Plus’ın ardı ardına yaptığı anlaşmalardan sonra ilk çekilen dizisi Kaçış olmuştu.

Bu dizinin ardından Disney Plus’ın çekimleri başlayan ikinci dizisi ise Dünyayla Benim Aramda oldu. Romantik komedilerde oynadıktan sonra çok beğenilen ve ekrana en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelen Demet Özdemir, son yılların en popüler genç kadın oyuncularından birisi. Kendisinin “Beni bu kez hiç görmedikleri gibi görecekler” açıklamasıyla merakı daha da arttırdığı dizinin yayınlanması heyecanla bekleniyor.

Özdemir ile birlikte Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri büyük bir gizlilikle sürdürülmekteydi. Diziden ilk görüntüler ise Disney Plus’ın açılışından bir hafta önce yapılan bir basın toplantısında gösterilmişti. Dünyayla Benim Aramda dizisi ayrıca, usta oyuncu Zerrin Tekindor’un değişen imajıyla da gündeme geliyor. Uzun sarı saçlı haliyle dikkatleri çeken Tekindor da ser verip sır vermeyenlerden!

Demet Özdemir'i bambaşka göreceğiniz Dünyayla Benim Aramda dizisinden beklenen müjde geldi! 11

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşım diziyle ilgili merakı da arttırmıştı. Rol arkadaşlarıyla bir pozunu paylaşan Zerrin Tekindor’un bu paylaşımı sonrası, oyuncuların çekim ortamında iyi anlaştıkları ve eğlendikleri de görüldü. Fakat diziyle ilgili bir tüyo almaya çalışanlar, oyunculardan da pek bir şey öğrenemiyor. Bu durum da diziye olan merakı iyice yükseltiyor!

Demet Özdemir'i bambaşka göreceğiniz Dünyayla Benim Aramda dizisinden beklenen müjde geldi! 12

Bu arada dijital platformunun ikinci yerli yapımı Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerinde yavaş yavaş sona yaklaşıldığı bilgisi ise bekleyenleri ayrıca heyecanlandıran son gelişme oldu.

Demet Özdemir'i bambaşka göreceğiniz Dünyayla Benim Aramda dizisinden beklenen müjde geldi! 13

İlk sezonu 10 bölüm olarak çekilecek olan dizide İlkin’i oynayan Demet Özdemir, “Dünyayla Benim Aramda gerçekten bence Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış bir tür olacak ! Tam olarak romantik komedi diyemem, tam olarak dram, tam olarak entrika diyemem! Seyirciler beni hiç görmedikleri gibi görecekler, izleyecekler. Bu benim için müthiş bir deneyim zaten” diyerek heyecanı arttırmıştı.

Demet Özdemir'i bambaşka göreceğiniz Dünyayla Benim Aramda dizisinden beklenen müjde geldi! 14

Çekimleri bitmek üzere olan dizide Hafsanur Sancaktutan da ‘İlkin’ karakterinin yöneticisi olduğu dergide çalışan’ Sinem’ isimli karakteri canlandırıyor.

Demet Özdemir'i bambaşka göreceğiniz Dünyayla Benim Aramda dizisinden beklenen müjde geldi! 15

‘Sinem’, hikayede ilginç bir deneyin ortasında kalacak. ‘İlkin’in sevgilisi ‘Tolga’nın sadakatini ölçe testinde ‘Sinem’ ona yardımcı olacak. ‘Tolga’ karakterinde de Buğra Gülsoy’u izleyeceğiz.