Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’i yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’da nasıl bir rolde izleyeceksiniz?

Demet Özdemir’i yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’da nasıl bir rolde izleyeceksiniz?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/ Detay – Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmiyle izlenme rekorları kıran Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerine devam ediyor. Demet Özdemir Disney Plus’ta yayınlanacak dizide bir gazeteciyi canlandıracak.

Erkenci Kuş’la dünya çapında yakaladığı başarının ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle başarısını perçinleyen Demet Özdemir, 11 Şubat’ta Netflix’te gösterime giren Aşk Taktikleri ile kariyerinin zirvesine ulaştı. Demet Özdemir’in başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı Aşk Taktikleri sadece Türkiye’de değil, platformun takip edildiği başka ülkelerde de Top 10 listelerini zorladı.

Başarılı oyuncu birkaç hafta önce 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisi için sete çıktı. Özellikle Demet Özdemir hayranları tarafından büyük heyecanla beklenen dizinin çekimleri son hız sürüyor.

Demet Özdemir'i yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda'da nasıl bir rolde izleyeceksiniz? 7

Çekimler devam ederken diziyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Demet Ozdemir bu dizide bir dergi yöneticisini canlandırıyor. Buğra Gülsoy da Demet Özdemir’in hayat verdiği İlkin karakterinin oyuncu sevgilisi Tolga olacak.

Dizide her şey İlkin’in Tolga’nın kendisine olan aşkını test etmek için kurduğu oyunla başlayacak. Dünyayla Benim Aramda’da Hafsanur Sancaktutan İlkin’in ofiste beraber çalıştığı Sinem’i, Zerrin Tekindor fotoğrafçı Burçin’i, İbrahim Selim Tolga’nın menajeri Cüneyt’i, Melisa Döngel ise dergi çalışanı Ceren’i canlandırıyor. Metin Akdülger de dizinin beşinci bölümünde İlkin’in hayatına sürpriz bir şekilde girecek.

Dünyayla Benim Aramda dizisinde çekimler büyük bir gizlilikle sürdürülüyor. Setten fotoğraf paylaşmak kesinlikle yasak. Bu da herkesin merakını iyice artırmış durumda. Yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği dizinin senaryosu ise Pınar Bulut tarafından kaleme alınıyor.