Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in bu pozuna, hayranları resmen düştü!

Demet Özdemir’in bu pozuna, hayranları resmen düştü!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Erkenci Kuş ile gönülleri fetheden Demet Özdemir, tv8’de yayınlanan yeni dizisiyle de çok konuşulan bir isim.

Romantik komedi dizilerinin ardından bu kez TV8’in dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçen oyuncu, şu sıralar sezon arası nedeniyle tatilde.

Yakın arkadaşları Saadet Özsırkıntı ve Rutkay Öziş ile tatilin keyfini çıkaran Demet Özdemir, farklı projelerde yer almaya da devam ediyor.

Bir marka için moda çekimlerinde yer alan genç oyuncu, kafasında lilyum çiçekleri ve üzerindeki beyaz bir elbiseyle adeta gelin gibi olduğu bir pozunu paylaştı.

Özdemir’in masumiyeti çağrıştıran bu pozunun altına yazdığı sözler de dikkat çekti. Röportaj için söylediği sözlerle yaptığı paylaşım, takipçilerini adeta sevinçten delirtti.

Bir kaç saat içinde 500 bine yakın beğeni alan paylaşımı Nur Fettahoğlu’nun da beğendiği ve çiçek emojisi ile beğenisini ifade ettiği de görülüyor.

Demet Özdemir’in hayranları ise fotoğrafa övgüler yağdırmaya devam ediyorlar.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı:

#Repost @partmag with @make_repost
・・・
« Tabloya baktığımda bana hissettirdiği duygu masumiyet… Her insanın derinliğinin böyle olduğunu düşünüyor ve hissediyorum. Masumiyetimizin üzerine gündelik korkularımız ve endişelerimizi katıyoruz. Siyah beyaz çizgilerin içerisinden taşan beyaz lilyumlar bu yüzden bana aslımı hatırlatıyor. » #partmag #demetozdemir #demetxpart
Fotoğraf : @1demetozdemir
Saç – Makyaj : @ondertiryaki @1demetozdemir / @maccosmeticsturkiye ürünleriyle
Styling : @rutkayozis @1demetozdemir

Demet Özdemir'in bu pozuna, hayranları resmen düştü! 7