Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in bu sözünden sonra artık hayranları da Erkenci Kuş defterini kapatmalı!

Demet Özdemir’in bu sözünden sonra artık hayranları da Erkenci Kuş defterini kapatmalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, çok başarılı bir röportaja imza atarak, ne kadar profesyonel bir isim olduğunu gösterdi..

Önceki gün Uçankuş TV’de yayınlanan röportajında Demet Özdemir hem yeni projesinin heyecanını aktarmış hem de Can Yaman ve Erkenci Kuş dizisiyle ilgili açıklamalar yapmıştı.

Özdemir’in Evim dizisinin heyecanının vücudunun her hücresinde yaşadığını görmek için röportajı izlemek yeterli…

Videoyu da aşağıda bulabilirsiniz.

Ancak asıl konumuz Erkenci Kuş…Dizinin hayranları hala Erkenci Kuş dizisindeki Sanem ve Can Divit karakterlerine takılı kalmış olabilir.

Ancak Demet Özdemir çoktan Sanem’i terk etti bile…

Bunu da her tavrıyla ve bu röportajdaki sözleriyle anlatıyor.

Hala ünlü oyuncuyu Erkenci Kuş ile anmakta olan hayranlarına da aslında bu röportaj bir mesaj gibi oldu..

Demet Özdemir'in bu sözünden sonra artık hayranları da Erkenci Kuş defterini kapatmalı! 7

Oyuncu diyor ki; “Eğlendik, güldük, üzüldük. Bittiği için de çok üzüldük tabii ki. Ama hep yeni maceralara bir an önce adapte olmaya çalışıyoruz. Yeni hikayelere adapte olup iyi bir şey çıkartalım. Ne kadar çok hikaye, ne kadar çok karakter bizim için tabii daha iyi. Erkenci Kuş hepimiz için çok özel ve önemli bir iş olarak da kalacak.”

İşte bu sözler aslında oyuncunun ne kadar profesyonelleştiğini de anlatıyor.

Çünkü önünde yeni bir yol ve yeni bir hedef var. Geride kalan başarılı bir işe tutunup da ilerlemesi gerçekçi değil.

Can Yaman hala Erkenci Kuş’a tutunuyor olabilir. Çünkü bunun anlaşılır bir yanı var; Dolunay ve Erkenci Kuş dizileri ne kadar çok konuşulur ise Can Yaman yurt dışında o kadar çok popüler hale geliyor.

Ancak Demet Özdemir’in yeni projesi belli, başroldeki partneri beli, dizinin hazırlıkları tamamlanmış ve çekim aşamasına geçilmiş. İşte bu noktada Özdemir’in hayranlarının da artık Erkenci Kuş defterini kapatması ve yeni yolculuğunda oyuncuya destek vermesi şart.

Çünkü, Sanem karakteri Evim dizisindeki karakterin önünde durmaya devam eder ise bu Demet Özdemir’in ayağına geçirilmiş pranga gibi olur.

İşte ünlü oyuncunun açıklaması: