Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in dizi hüsranı! Erkenci Kuş dizisinden sonra ters köşe yapmak istedi ama olmayacak!

Demet Özdemir’in dizi hüsranı! Erkenci Kuş dizisinden sonra ters köşe yapmak istedi ama olmayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en çok konuşulan dizi oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinde oynadığı Sanem karakteriyle adeta kariyerinin zirvesini yaşıyor!

Geçtiğimiz yaz Star TV’de başlayan Romantik Komedi türündeki dizide Demet Özdemir ve Can Yaman mayası tutunca dizi sezonda da devam etmiş ve yüksek reytingleriyle de konuşulmuştu.

Yaz sezonunda yine ara vermeden sürüyor. Reytinglerinde bir problem çıkmazsa dizinin Ocak ayına kadar devam edeceği konuşuluyor. Şimdilik plan bu. Zaten Can Yaman, Ocak ayında askerlik görevini yapmak için birliğine teslim olacak.

Dizinin akıbetini reytingler ve gidişat gösterecek ve hep birlikte göreceğiz ama Demet Özdemir için başka bir plan devrede!

Erkenci Kuş dizisinin yapım firması olan Gold Film, oyuncunun başarılı performansından sonra onu kaptırmamak için şimdiden anlaşmayı yapmış!

Demet Özdemir'in dizi hüsranı! Erkenci Kuş dizisinden sonra ters köşe yapmak istedi ama olmayacak! 7

Daha önce şirket ile anlaşma yapan ve Çilek Kokusu, No:309 ve şimdi de Erkenci Kuş dizilerinde rol alan Özdemir’in bundan sonraki projesinde yine romantik komedi yapımında yer alacak.

Ancak Özdemir’in Gold Film ile anlaşmasından sonra romantik komedilerde değil de daha farklı projelerde rol almak istediği biliniyordu.

Görünen o ki romantik komedi tarzı diziler Demet Özdemir’in üstüne istemese de yapıştı! İzleyiciye ters köşe yapmak istese de bir süre bu durum pek söz konusu olmayacak gibi duruyor!