Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in doğum gününde seçtiği kurdeleli elbise oyuncunun hangi karakterini hatırlattı?

Demet Özdemir’in doğum gününde seçtiği kurdeleli elbise oyuncunun hangi karakterini hatırlattı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir 26 Şubat’ta 30 yaşına bastı. Yeni yaşına görkemli bir kutlama ile giren ünlü oyuncu, bu özel gün için tercih ettiği elbisesiyle de çok konuşuldu.

Şu sıralar adı Şükrü Özyıldız ile baş rolünü paylaştığı Aşk Taktikleri filminin Netflix’de izlenme rekoru kırdığı haberleriyle gündemde olan oyuncu özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Oğuzhan Koç’un 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yaptığı evlilik teklifine ‘Evet’ yanıtını veren oyuncu doğum gününü de sevgilisi Oğuzhan Koç ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Sevgilisi ile mum üfleyen doğum günü kızı Demet Özdemir instaram hesabından yaptığı paylaşımda, derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.

Demet Özdemir'in doğum gününde seçtiği kurdeleli elbise oyuncunun hangi karakterini hatırlattı? 9

Demet Özdemir doğum günü karesine; “30 ürkütücü gelebilir ama girince ısınıyorsun … Bizi biz yapan, her zaman iyiye güzele yönlendiren insanlar oldukça sırtınız hiçbir yaşta yere gelmez… Asıl iyi ki siz varsınız” notunu düştü.

Ünlü oyuncunun derin sırt dekolteli elbisesinin dekoltesinin sonundaki kuyruklu kurdele ise oyuncunun en son rol aldığı TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bir sahnesinde giydiği elbiseyi hatırlattı.

Demet Özdemir'in doğum gününde seçtiği kurdeleli elbise oyuncunun hangi karakterini hatırlattı? 10

Oyuncunun dizide canlandırdığı ‘Zeynep karakterinin Barış ile nişanlanırken giydiği elbisedeki dev kurdele o dönem alay konusu olmuştu. O dönem twitter üzerinde yapılan son derece komik yorumlarda bazı izleyiciler Demet Özdemir’i hediye paketine benzetmişti.

Demet Özdemir'in doğum gününde seçtiği kurdeleli elbise oyuncunun hangi karakterini hatırlattı? 11

Özel yaşamında giyim tarzıyla genç kızları peşinden sürükleyen Demet Özdemir’in doğum günü partisinde tercih ettiği arkası kurdeleli elbisesi ise takipçileri tarafından beğenildi.

Oyuncunun doğum günü kombininden elbisenin fiyatının 45 bin TL, ayakkabılarının ise 5 bin 500 TL olduğu iddia edildi.