Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in doğumgününde giydiği cesur dekolteli elbisenin fiyatı dudak uçuklattı!

Demet Özdemir’in doğumgününde giydiği cesur dekolteli elbisenin fiyatı dudak uçuklattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisiyle kazandığı şöhretin ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile en son ekranlara gelen Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde 30 yaşına girdi. Genç kuşağın beğenilen isimlerinden birisi olan Demet Özdemir, hatırı sayılır bir takipçiye de sahip sosyal medyada.

26 Şubat 1992 Kocaeli doğumlu olan Demet Özdemir, 30. yaşını, sevgilisi Oğuzhan Koç ve yakın dostlarının da katıldığı küçük bir parti ile kutladı. Kutlama için seçtiği elbise ile büyük dikkat çekti Demet Özdemir.

Demet Özdemir'in doğumgününde giydiği cesur dekolteli elbisenin fiyatı dudak uçuklattı! 8

Oyuncu, bu özel geceden paylaşımlar yaparken, en büyük dikkati de elbisesi ile topladı. Demet Özdemir, mini ve sırtı beline kadar açık olan ayrıca çok büyük bir kurdele ile süslenmiş krem renkli elbisesi ile dikkatleri çekti.

Son günlerde Netflix için çekilen ve Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynadığı Aşk Taktikleri filmi ile dünyanın dört bir yanından hayranlarının markajında olan oyuncu, bu kez doğum günü pozları ile sosyal medyanın gündemine geldi.

14 Şubat’ta sevgilisi Oğuzhan Koç’tan evlenme teklif aldığı ve ‘evet’ yanıtını verdiği konuşulan oyuncunun doğumgününde giydiği elbise ile verdiği pozlardan birini aşağıda görebilirsiniz.

Demet Özdemir'in doğumgününde giydiği cesur dekolteli elbisenin fiyatı dudak uçuklattı! 9

Giyim tarzını, hayranlarının da ilgiyle takip ettiği Demet Özdemir, arkasında büyük bir kurdele ile olan elbisesi ile büyük beğeni aldı. Takipçilerinin övgü dolu yorumlar yağdırdığı oyuncunun elbisesi ile ilgili fiyat iddiası ise duyanların dudağını uçuklatacak cinsten!

Oyuncunun doğum günü için seçtiği elbisenin fiyatının 45 bin TL olduğu ayrıca ayakkabılarının da 5 bin 500 TL olduğu iddia edildi. Bu arada Demet Özdemir’in en yakın arkadaşlarından birisinin de modacı Rutkay Öziş olduğunu eklemek gerek. Pek çok projesinde Demet Özdemir’i Öziş giydirmekte. Bu kıyafeti de arkadaşı ve modacısı Rutkay Öziş’in seçtiği konuşuluyor…