Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in Erkenci Kuş’taki yeni hali büyük beğeni topladı

Demet Özdemir’in Erkenci Kuş’taki yeni hali büyük beğeni topladı

tarafından ker_def

40. bölümüyle bir anda farklı bir çizgiye oturan Erkenci Kuş dizisinde, bir yıllık zaman atlamasının ardından Can ve Sanem karakterlerini daha farklı imajla gördük.

Can Yaman’ın, daha önce saçlarını hep topladığı dizide bu kez, Sanem’i terkedip gittikten sonra kendisini hayli dağıttığı görüldü.

Televizyongazetesi/Detay – Can, artık saçlarını açmış, biraz da pejmurde bir halde izleyicinin karşısına çıktı. Saçlarına taktığı aksesuarların yanı sıra daha salaş bir halde görüldü.

Sanem ise bu bir yıllık ayrılık sürecinde “Zümrüdüanka ile Albatros” isimli bir roman yazmış ve kitabı Best Seller olmuş bir yazardı artık.

Kitaptan kazandığı parayla kendisine bir çiftlik almış ve gözlerden uzak bahçeyle uğraşıp kitap yazarak yaşamaya çalışıyordu.

Demet Özdemir'in Erkenci Kuş'taki yeni hali büyük beğeni topladı 8

Aynı zamanda Sanem’in giyim tarzının da hayli değiştiği görüldü. Daha otantik elbiseler giyen, saçlarına bandana takan, küpe, kolye, yüzük ve bileklikleriyle dikkat çekti.

O da salaş bir görünüme kavuşmuştu. Son sahnede giydiği beyaz elbisesinde ise Albatros kuşlarının olması dikkat çekti.

Demet Özdemir’in iyi taşıdığı bu kıyafetleri izleyici de ona çok yakıştırdı. Tarzını çok beğenen takipçileri, sosyal medyadan da beğenilerini dile getirmeye devam ediyorlar.

Bu arada Demet Özdemir, özenle saklanan ve diziye yeni bir yol çizen 40. bölümle ilgili bir fotoğrafını da instagram sayfasından paylaşıp ekran partneri Can Yaman’ı etiketledi ve ateş emojisi kullanarak 40 yazdı.

Günlerdir merakla beklenen bölümden bir karedeki elbisesi de büyük beğeni topladı.

İşte Demet Özdemir’in o paylaşımı:

???? 40 ! @canyaman

Demet Özdemir'in Erkenci Kuş'taki yeni hali büyük beğeni topladı 9