Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in formunu hangi yöntemlerle koruyor!

Demet Özdemir’in formunu hangi yöntemlerle koruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Demet Özdemir, dün arkadaşı Zeynep Bastık’ın düğünü için Çeşme Alaçatı’daydı… Sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte düğüne katılan ve sete de bu yüzden kısa süre ara veren oyuncu, güzelliği ile göz kamaştırdı. Aşk Taktikleri isimli sinema filminde Şükrü Özyıldız ile başrolde buluşan Özdemir, düğünün ardından da hemen sete döndü.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, oyunculuk ve dans ile profesyonel olarak ilgileniyor. Demet’in işi için fit bir vücuda sahip olması vazgeçilmez bir konu… Peki Demet Özdemir, formda kalmayı nasıl başarıyor? Öncelikle spor yapmayı hiç ihmal etmiyor ve yediklerine de çok dikkat ediyor.

Demet Özdemir'in formunu hangi yöntemlerle koruyor! 8

Demet Özdemir aynı zamanda cildine de dikkat etmek ve kendisine iyi bakmak zorunda. Vücudunun formda olması kadar cildinin de sağlıklı olması büyük önem taşıyor. Oyuncu röportajlarında formunu koruma yöntemlerini anlattı. Demet, “Ciddi bir çalışma tempom var spor konusunda. Ağır antrenmanlar yapıyorum. Boş olan bir günüm var ama o bir günde çok yoğun spor yapmaya çalışıyorum” diyor.

Cildine de önem veren oyuncu, “Cildimi aksatmadan, düzenli olarak temizliyorum ve kuru bir cildim olduğu için nemlendiriyorum. Ağır makyaj yapan biri değilim ama asla makyajla uyuyamam” ifadesini kullandı.

Günlük hayatında doğal halleriyle görünmeyi seven oyuncunun sosyal medya paylaşımlarında da sık sık makyajsız hallerini görebilirsiniz. Özdemir, “Set programımı çok yoğun olduğu için cildim makyajdan dolayı çok yoruluyor, bu yüzden setin dışında kalan vakitlerimde günlük hayatımda hiç makyaj yapmıyorum” diye konuştu.

Demet Özdemir'in formunu hangi yöntemlerle koruyor! 9

Boş zamanlarında Demet Özdemir, en çok uyumayı tercih ediyor. Çünkü çok uzun saatler setlerde çalışıyor ve dinlenmek için, uyumak için zamanı az oluyor.

Demet Özdemir’in hobileri dans etmek ve müzik dinlemek. Ayrıca, boş vakitlerinde dağ havası almak ve yürüyüş yapmayı da çok seviyor.