Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in görüştüğü İntibah dizisi hakkında yeni iddialar!

Demet Özdemir’in görüştüğü İntibah dizisi hakkında yeni iddialar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’den; Erkenci Kuş dizisindeki komedi performansının ardından, Doğduğun Ev Kaderindir’de başarılı bir dram performansı izledik. Ünlü oyuncu her türlü rolü canlandırabilecek yetenekte ve bunu da çok istiyor…

Demet Özdemir, yeni sezonda farklı ve kendisini hikayenin içine çekebilcek bir rol arayışı içinde. Oyuncuya yapılan bazı önemli teklifler olduğunu biliyoruz. Özellikle de Kanal D ekranında yayınlanacak olan İntibah isimli dizinin hikayesi çok çarpıcı olacak.

1876 yılında Namık Kemal tarafından kaleme alınan İntibah isimli roman dizi olarak Kanal D ekranına gelecek. BKM tarafından hazırlıkları devam eden diziyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Demet Özdemir’in yanı sıra bir süre önce Kerem Alışık ile de görüşmeler yapıldığına yönelik bilgiler geldi.

İntibah dizisi için son olarak da Aytaç Şaşmaz’ın ismi geçiyor. Genç oyuncunun Baht Oyunu dizisindeki başarılı çıkışının ardından yeni Kanal D dizisi için düşünüldüğü belirtiliyor.

İyi eğitimli bir adamın aşkı için hem maddi hem manevi büyük bir yıkım yaşamasını konu olan İntibah isimli dizinin hem senaryo çalışmaları sürüyor hem de yönetmen Hilal Saral çekimler öncesi son hazırlıkları yapıyor.

Atasay Koç ile Tuğba Doğan’ın senaryosunu hazırladığı İntibah yeni sezonun iddialı dram yapımlarından birisi olacak. Oyuncularla görüşmeler sürerken henüz kimse ile net bir anlaşma yapılmadığı da belirtelim.