Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in kahve keyfi, Hande Erçel’in yeğeni ile mutluluk anı, Beren Saat’in unutamadığı pozu!

Demet Özdemir’in kahve keyfi, Hande Erçel’in yeğeni ile mutluluk anı, Beren Saat’in unutamadığı pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin yıldızları, ekranın vazgeçilmezleri, son dönemin çok konuşulan isimleri, modası hiç geçmeyenler, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla takipçilerinin ilgiyle izlediği ünlüler… Instagram’da yayınladıkları pozlarıyla hayranlarının ilgisini çeken üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Demet Özdemir var. Malum kendisi şu sıra Oğuzhan Koç ile birlikteliği ile anılıyor. Kısa bir süre önce ortaya çıkan haberlerin ertesinde Özdemir, aşkını gizlemedi ve Oğuzhan Koç ile çekildikleri bir pozu kendi sayfasında paylaştı.

Magazinini de kendisi yapan Demet Özdemir, sosyal medyadan sık sık da yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinden pozlar paylaşmakta. İbrahim Çelikkol ile başrolünde oynadıkları dizi ile daha da popüler bir isim haline geldi.

Oyuncu, yine karavanında yemek arasında kahvesini içmeden önce görünüyor. Son dönemde moda olan yıldızlı filtreyi uyguladığı pozunu “Yemek arası bitmeden içsem bari” notuyla paylaşmış…

Demet Özdemir'in kahve keyfi, Hande Erçel'in yeğeni ile mutluluk anı, Beren Saat'in unutamadığı pozu! 10

Popüler isimler arasında başta geliyor Hande Erçel. Son dönemin çok konuşulan genç kadın oyuncularından. Sen Çal Kapımı dizisiyle Cumartesi akşamı Fox TV’de. Kerem Bürsin ile başrolde oynayan Erçel’in sosyal medyada hayran kitlesi de gittikçe büyüyor!

Instagram’da 18 milyon takipçiyi geçen oyuncu, ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi ile bir poz vermiş. Pazar gününü yeğeni ile geçiren Hande Erçel, her fırsatta ona koşuyor.

İşte teyze yeğenin keyifli anları…

Demet Özdemir'in kahve keyfi, Hande Erçel'in yeğeni ile mutluluk anı, Beren Saat'in unutamadığı pozu! 11

Dostlukları 15 yıl önce başlayan Beren Saat ile Belçim Bilgin, uzun yıllardır yakın arkadaşlar. Her fırsatta birbirlerine olan sevgilerini de gösteriyorlar. İkili, kısa bir süre önce Magnet Quarterly dergisi için objektif karşısına geçmişti.

Siyah ve beyaz kıyafetleriyle birbirinden özel pozlar vermişlerdi. Beren Saat’in aklında bu fotoğraflar takılı kalmış ki 3 hafta sonra yeniden aynı derginin pozlarından birini paylaştı.

İşte Saat’in ‘the other wing’ (Diğer kanat) notunu düştüğü paylaşım…

Demet Özdemir'in kahve keyfi, Hande Erçel'in yeğeni ile mutluluk anı, Beren Saat'in unutamadığı pozu! 12

Demet Özdemir'in kahve keyfi, Hande Erçel'in yeğeni ile mutluluk anı, Beren Saat'in unutamadığı pozu! 13