Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in No:309 dizisiyle ilgili itirafı kafa karıştırdı

Demet Özdemir’in No:309 dizisiyle ilgili itirafı kafa karıştırdı

tarafından ker_def
Erkenci Kuş’un yıldızı Demet Özdemir ‘Oyunculuk akıl işi değil’

Star Tv ekranlarında başlayan Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakterine hayat veren Demet Özdemir, bir önceki dizisi No:309 ile ilgili dikkat çeken bir söz söyledi.

Demet Özdemir, InStyle dergisine kapak oldu.

No:309 dizisi bittikten altı ay sonra ekrana dönen 26 yaşındaki oyuncu “Biraz evde kaldım. Akıl işi değil oyunculuk, başka birini oynamak çok zor” diye konuştu.

Özdemir’in asıl sözleri ise 2 yıla yakın süre yer aldığı No:309 dizisindeki Lale karakteriyle ilgiliydi.

Özdemir, “Dizi, iki yıla yakın sürdü ve bazen kendimi canlandırdığım Lale’nin tepkilerini verir halde buluyordum” diyerek önemli bir itiraf yapmış oldu.

Anlaşıldığı üzere ünlü oyuncu Lale karakterinden çok etkilenmiş ve bu karakteri içselleştirmiş. Lale’nin tepkileri No:309’dan ünlü oyuncuya miras kalmış. Peki Erkenci Kuş dizisindeki Sanem karakterinden acaba hangi noktalarda etkilenecek?

NO:309 DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Özdemir’in röportajdaki diğer dikkat çeken ifadeleri şöyle:

Demet Özdemir'in No:309 dizisiyle ilgili itirafı kafa karıştırdı 7

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

“Sağlıklı bir şey değil gerçekten. Her şey çok hızlı ve bir yerde durman gerekiyor. Kendime, kendimi hatırlamaya çalıştım. Ailemle vakit geçirdim. Seyahate edecek halim kalmadı mesela. Sahip olduğum şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacım vardı. 13 ders kadar pilatese gidebildim”

Özdemir, “Hedefleriniz var mı?” sorusuna ise “Bu projeden sonra yurt dışına gitmeyi ve aldığım eğitimin ardından, bir müzikalde rol almayı çok isterim” cevabını verdi.