Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in olay videosu! 1 milyondan fazla kişi Erkenci Kuş setindeki o sahnenin kamera arkasını izledi!

Demet Özdemir’in olay videosu! 1 milyondan fazla kişi Erkenci Kuş setindeki o sahnenin kamera arkasını izledi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’ta Sanem’in kafa sesiyle konuştuğu sahneler büyük ilgi görüyor.

Dizide Sanem karakterini oynayan Demet Özdemir, o seslerin nasıl alındığını sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile paylaştı.

Set aralarında dinlendiği karavanda yapılan çekim sırasında yaşananları Özdemir’in videosundan izleyenler, sosyal medyada Demet Özdemir’e övgüler yağdırmaya başladı.

Özdemir’in doğal, samimi, içten tavırlarını gören takipçileri, oyuncuyu adeta övgülere boğdular.

Kamera arkasındaki ekibini her fırsatta yüceltmeye ve emeklerini dile getirmeye çalışan Demet Özdemir, yaptığı son instagram paylaşımında da sesini alan ve kendisine yardımcı olan set çalışanlarını da unutmadı.

Demet Özdemir'in olay videosu! 1 milyondan fazla kişi Erkenci Kuş setindeki o sahnenin kamera arkasını izledi! 7

“Tanısanız çok seversiniz” diyerek çalışma arkadaşlarını onure eden Demet Özdemir’in bu tavrı, sosyal medya hesabını takip edenlerden bir kez daha takdir almasını sağladı.

Pek çok takipçisi “zarif, samimi, içten, doğal” sözleriyle tanımlarken, ses tonunun da çok iyi olduğu şeklinde yorumlarda bulunmakta.

İşte Demet Özdemir’in 9 saat içinde 1 milyon 170 binden fazla beğeni alan ve çok izlenen o paylaşımı:

İşte Sanem kafa ses (biraz kafalar karışmış ama olsun ) ? Uğur enerjisiyle renk katmış :) (tanısanız çok seversiniz ) @ufukyilmaaz mesleğini hakkıyla yerine getirmiş ♥️ Seviyorum sizi gençler ! :)