Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Şener ve İbrahim Kutluay, 15 ayın sonunda anlaştı!

Demet Şener ve İbrahim Kutluay, 15 ayın sonunda anlaştı!

tarafından ker_def

Ünlü çift 2001 yılında tanışmış ve 2005 yılında da evlenmişti. Örnek çift olarak gösterilen Demet Şener ile İbrahim Kutluay’ın boşanma davası 15 aydır devam etmekteydi.

13 yaşında bir kızları ve 10 yaşında da bir erkek çocukları bulunan çift Ekim 2016’da başlayan boşanma davaları geçtiğimiz Ocak ayında sonuçlanmıştı.

Demet Şener, “Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını” ve “aldatıldığını” ileri sürerek 2016 Ekim’inde boşanma davası açtı.

Taraflar arasında çekişmeli olarak görülen boşanma davası 15 ay sürdü. 19 Ocak 2018’de çıkan kararda mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi.

Şener boşanma davasında verilen tazminat miktarı yönünden davayı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşıdı ve karar henüz kesinleşmemişti.

Evliliklerinin gerek taraflar ve toplumsal bakımdan korunmaya değer bir yararın kalmadığına kanaat getirdikleri belirtilen boşanma dilekçesinde, çiftin boşanmaya karar verdiği belirtildi. Dilekçede çiftin ortak hazırladıkları boşanma protokolünü mahkemenin onaylayarak boşanmalarına karar verilmesi istendi. Dava önümüzdeki günlerde görülecek.