Ana sayfa Dizi İzle Demir’i şok eden sözler! – Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm

Demir’i şok eden sözler! – Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 10 yeni bölümü 15 Kasım Perşembe akşamı atv ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 10. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek’in başrollerinde yer aldığı dizinin 15 Kasım Perşembe günkü bölümünde büyük karşılaşmanın detaylarını izleyeceğiz. Yılmaz’ın öldüğünü zanneden Züleyha bir anda onu karşısında görmüştü ve 9. bölüm bu sahne ile kapanmıştı. 10. bölüm fragmanında “Yılmaz ölmemiş, bana yalan söylediniz” diyen Züleyha büyük hayal kırıklığı yaşadı. Züleyha, Demir’e Yılmaz’ın ağabeyi olmadığını kocası olduğunu da söylüyor. Demir’in Züleyha’yı arabadan aşağıya attığı görülüyor. Fekeli ise Yılmaz’a düşünmeden hareket ettiği için kızıyor. 10. bölümde çok hareketli sahneler izleyicileri bekliyor.

Videodan 10. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. .

9. son bölümde neler yaşanmıştı?

“Adın gibi olacaksın yılmayacaksın!”

Bir Zamanlar Çukurova’da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir’in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli’nin gücü sayesinde Çukurova’da meydan okuyor. ‘Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var’ diyen Yılmaz’ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova’yı karıştıracak. Yılmaz’ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli’nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz’ı durdurabilecek mi? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova’da adeta yer yerinden oynayacak!

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık