Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal – Barış Yurtçu’dan birinci yıl kutlaması! Hande Soral – İsmail Demirci çifti ise aşk tazeledi!

Deniz Baysal – Barış Yurtçu’dan birinci yıl kutlaması! Hande Soral – İsmail Demirci çifti ise aşk tazeledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların instagram paylaşımlarında dikkat çeken detaylar var… Deniz Baysal, 2019 yılının Eylül ayında evlendiği eşi Barış Yurtçu ile evliliklerinin birinci yılını kutladı. Şimdilerde Ordu’da Kuzey Yıldız çekimlerinde bulunan İsmail Demirci ile Hande Soral da aşk tazeledi…

Deniz Baysal, instagram hesabından Kolpa grubunun solisti olan eşi Barış Yurtçu ile fotoğrafını yayınladı. Oyuncu, “Hep böyle, kendimizden geçerek attığımız kahkalarımız olsun. Seni seviyorum sevgili” notunu yazı ve evliliklerinin birinci yılını kutladı. Barış Yurtçu da kendi hesabından paylaşım yaptı ve “Geçen yıl bu zamanlar hayatımdaki en önemli imzayı attım. Ve iyi ki sen diyorum..Seni seviyorumm. Nice yıl dönümlerimize sevgilim” diye yazdı.

Deniz Baysal - Barış Yurtçu'dan birinci yıl kutlaması! Hande Soral - İsmail Demirci çifti ise aşk tazeledi! 8

Ünlü çift Hande Soral ve İsmail Demirci de aşklarını tazeledi… Hande Soral, instagram hesabından eşiyle İstanbul Boğazı’ndan bir anı yayınladı.

Bilindiği üzere çift Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri nedeniyle zaman zaman mecburi ayrılık yaşıyor. İsmail Demirci, dizi çekimleri için belirli dönemler Ordu’da bulunmak durumunda…

Deniz Baysal - Barış Yurtçu'dan birinci yıl kutlaması! Hande Soral - İsmail Demirci çifti ise aşk tazeledi! 9