Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Baysal, gelinlik provalarında kendini çok yordu!

Deniz Baysal, gelinlik provalarında kendini çok yordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Baysal, Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan karakterinin ardından geçtiğimiz sezon Söz dizisinde boy göstermişti.

Oyuncu, son 3 yıldır çok başarılı işlere imzasını atıyor. Hayran kitlesini de bir hayli genişleten Deniz Baysal,Eylül ayında ise Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile evlilik hazırlığı içinde…

Şu aralar Deniz Baysal’ın düğün hazırlıkları nedeniyle bir hayli yoğunluğu var. 7.Koğuştaki Mucize filminde rol alan ve çekimlerin bitmesinin ardından düğün konusuna kendini veren Deniz Baysal,6 Eylül’deki düğünü öncesinde bir hayli yoğun anlar yaşıyor. Barış Yurtçu, Uçankuş TV’ye müstakbel eşinin son durumunu anlattı.

Yurtçu, arkadaşları ile birlikte bekarlığa veda yapmakta olduğunu belirtti ve “Şu anda dinleniyor, yoruldu biraz bugün.Hazırlıkları vardı, malum gelinlik hazırlıkları. Provalar yapıldı, gayet iyi gidiyor. 10 günlük süre kaldı zaten, son hazırlıkları yapıyoruz” diye konuştu.

Önümüzdeki hafta içinde Çeşme’ye geçeceklerini belirten Barış Yurtçu, Deniz Baysal’ın son provalarını yapmakta olduğunu anlattı.

Yurtçu, Çeşme’de 6 Eylül’de yapılacak olan düğünleri için her türlü hazırlığı tamamlamak üzere olduklarını vurguladı.

İşte Uçankuş TV’nin videosu: