Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal ile Barış Yurtçu’dan şarkılı kutlama!

Deniz Baysal ile Barış Yurtçu’dan şarkılı kutlama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Milli Mücadele’nin ve TBMM’nin açılışının 100. yılında, bu önemli günde koronavirüs salgını nedeniyle kutlamalar evlerde yapılıyor.

23 Nisan’ın 100.yılında ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu önemli günün anlamını ve değerini gelecek kuşaklara aktarmanın çabasını sergiledi. Bu ünlü isimler arasında Deniz Baysal ile eşi Barış Yurtçu da vardı. İkili neşeli bir paylaşım ile 23 Nisan’ı kutladı.

23 Nisan şarkısını seslendiren çift, sempatik halleri ile ilgi topladı. Deniz Baysal, instagram hesabından o videoyu yayınladı.

Oyuncu mesajında “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bu bayram Evde Beraberiz ama yakında bayramlarımızı hep birlikte kutlayacağımıza eminim. İyi ki varsınız çocuklar” diye mesaj da yazdı.

 

Deniz Baysal, Ulu Önder Atatürk’ün aşağıdaki sözlerini de sayfasında yayınladı:

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” M. Kemal ATATÜRK ????????