Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul işbirliği reyting anlamı taşıyor!

Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul işbirliği reyting anlamı taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide partner olan Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul, bu yapım ile birlikte büyük popülerlik kazandı. Hazan ile Yağız karakterleri izleyicilerin hala akılndan çıkmadı. 2017 ile 2018 yıllarında yayınlanan dizi geniş bir izleyiciyi etkiledi.

Bu diziden yıllar sonra Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul ikilisinin yeniden bir araya gelmesi Teşkilat isimli TRT1 dizisiyle gerçekleşti. Hikayenin ana kahramanları olan Serdar ve Zehra olarak izlediğimiz iki ünlü oyuncu yine harikalar yaratıyor.

Teşkilat, aksiyonu bol bir dizi ve birçok de mesajın verildiği farklı bir konsept. Bir anlamda izleyenlerin neyi nasıl düşünmesini istiyorlar ise o şekilde mesajlar veriliyor. Bir anlamda propaganda dizisi.

Ancak bu yapıma bu kadar güçlü reytingleri getiren asıl şey, oyunculuk performanslarının çok başarılı olması. Dizinin tüm kadrosu etkili bir oyunculuk sergiliyor.

Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul işbirliği reyting anlamı taşıyor! 1

Tabii ki başrol ikilisi Serdar ve Zehra’yı canlandıran Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal, başarıda en büyük paya sahip isimler.

Yeniden bir araya gelmeleri izleyenleri çok memnun etti. YIllar öncesinde yaşanan başarılı partnerlik, yıllar sonra çok daha duygusal ve etkileyici bir şekle dönüştü.

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul işbirliğinin reyting getirdi bir kez daha kanıtlanmış oldu. Teşkilat dizisi ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor.

21. yeni bölümü 7 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan dizide, iki eski arkadaşın etkili oyunculukları ekran başındaki izleyicilere farklı duyguları bir arada yaşatıyor.