Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde kendini aştı!

Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde kendini aştı!

tarafından ker_def

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Hazan karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Deniz Baysal, ardından Söz dizisinde bir sezon yer aldı. Hizmetçiler isimli dizisinin 2020 yılında 4 bölüm sürmesinin şanssızlığı yaşayan oyuncu, ardından ise Teşkilat ile hayranlarının karşısına çıktı.

Geçen sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul ile birlikte Deniz Baysal başrolde yer alıyor. İki genç oyuncu Fazilet Hanım ve Kızları projesinin ardından bir kez daha partner oldu. Bu durum dizinin büyük dikkat çekmesini sağladı.

Deniz Baysal, bir ajan olarak yer aldığı Teşkilat dizisinin ikinci sezonunda daha fazla öne çıkmaya başladı. Hikayenin merkezinde yer alan Zehra karakterine hayat veren oyuncu, özellikle dövüş sahneleriyle adeta kendini aştı…

Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde kendini aştı! 8

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı İlk bölümünden bu yana reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Teşkilat’ın 17 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölümüne Deniz Baysal’ın aksiyon ve dövüş sahneleri damgasını vuracak.

‘Teşkilat’taki performansıyla övgü alan Deniz Baysal, nefes kesecek sahneye nasıl hazırlandığını şu sözlerle anlattı: “Dizimizin aksiyon sahnelerini Deep Academy hazırlıyor. Onlarla bir hafta boyunca yoğun bir tempoda çalıştık. Sahnede karşılaştığım kişi eski bir kafes dövüşçüsü. Sahne için hazırlanırken bana çok yardımcı oldu ve ortaya güzel bir aksiyon sahnesi çıktı.”

Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde kendini aştı! 9

‘Teşkilat’ın yeni bölümünde, Zehra eski eşi Kemal’in bilgisayarında bulduğu görüntülerle Serdar’ın kayıp olduğu dönemin sırrını çözmek için gizlice çalışmaya başlayacak. Zehra araştırması sayesinde yakaladığı bir ipucunun peşindeyken büyük bir tehlikenin ortasında kalacak.

‘Teşkilat’ heyecan ve sürprizlerle dolu on sekizinci bölümüyle 17 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…