Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde oynamıyor rolünü yaşıyor!

Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde oynamıyor rolünü yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat isimli dizinin 18. bölümü yayınlandı. Hikayede Zehra olarak izlediğimiz Deniz Baysal, yine çok başarılı bir performans ortaya koydu. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Hazan karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, partneri Çağlar Ertuğrul ile yıllar sonra Teşkilat için bir araya geldi.

İlk sezonu çok başarılı geçen TRT1 dizisinin ikinci sezonunda da çok etkili sahneler ve oyunculuk performansları bulunuyor. Teşiklat dizisinin 18. bölümünde Zehra karakterinin düşmanlarla yaptığı mücadele, ayrıca gördüğü işkence anları izleyenleri çok etkiledi.

Zehra karakterini oynamadığı, bu rolü yaşadığını yazan dizi hayranları ünlü oyuncunun performansına hayran kaldı. Deniz Baysal’ın izleyenleri derinden etkileyen sahnede oluşturulan ortam, yapılan makyaj ve çekim kalitesi de Teşkilat’ın neden Pazar akşamları bir numara olduğunu anlatmaya yetti.

Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde oynamıyor rolünü yaşıyor! 7

Dizi hayranları sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda Deniz Baysal’a büyük övgülerde bulundu. Bir izleyici şu yorumu yaptı: “Oyunculuğunu hep beğenirim Deniz’in. Çünkü oynamıyor, resmen rolünü yaşıyor. Aksiyon sahnelerine ayrıca çok yakışıyor.”

Zehra karakteri vatan için canını vermeyi kabul etmiş ve bu nedenle de korkusuz birisi. Hikayedeki bu yüksek adrenalin izleyicilerin de ateşini yükseltiyor. ‘Gizli Kahramanlar’ ismiyle başlatılan etiket çalışması da bir hayli anlamlı oldu ve binlerce mesaj yayınlandı. Zehra gibi vatanı için ölümü göze alan birçok devlet görevlisi olduğunu hatırlatan Teşiklat hayranları, dizinin bu noktadan bakıldığında çok anlamlı mesajlar verdiğini düşünüyor.

Hem Deniz Baysal hem de Teşkilat dizisinin tüm ekibi Pazar akşamı izleyicilerden hem övgü hem de destek aldı. Dizi emin adımlarla yoluna devam ediyor.