Ana sayfa Kadın Haberleri Deniz Baysal ve Büşra Develi, bikinili pozları ile kalp çaldı! Vildan Atasever’den seksi çıkış!

Deniz Baysal ve Büşra Develi, bikinili pozları ile kalp çaldı! Vildan Atasever’den seksi çıkış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzellikleri ile göz dolduran 3 ünlü oyuncu, instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla göz doldurdu. Deniz Baysal ve Büşra Develi, bikinili pozları ile kalp çaldı. Vildan Atasever ise bacak dekolteli elbisesi ile beğenileri kazandı.

Ünlü oyuncu Deniz Saysal, Fazilet Hanım ve Kızları isimli diziyle önemli bir çıkış yapmıştı. Ardından Söz dizisinde başarılı çıkışını sürdüren oyuncu, karantina öncesinde 3 bölümü yayınlanan Hizmetçiler dizisinin iptal edilmesiyle de yeni sezon öncesi boş kalmıştı. Oyuncunun ne yapacağı merak edilirken, şimdilerde mutluluk saçtığı da instagram hesabından görülüyor. Deniz Baysal, eşi Barış Yurtçu ile birlikte tatilde moral depoluyor. Güzelliği ile göz dolduran oyuncuya hayranlarından binlerce beğeni ve iltifat geldi.

Deniz Baysal ve Büşra Develi, bikinili pozları ile kalp çaldı! Vildan Atasever'den seksi çıkış! 9

Ünlü oyuncu Büşra Develi, 2 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönmek için gün sayıyor. Şükrü Özyıldız ile birlikte Arıza isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncu, şimdilerde tatilde enerji depoluyor. Yakında başlayacak olan çekimler öncesinde ünlü oyuncu tatil keyfi ile instagram hesabında takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Deniz Baysal ve Büşra Develi, bikinili pozları ile kalp çaldı! Vildan Atasever'den seksi çıkış! 10

Ünlü oyuncu Vildan Atasever, instagram hesabından hoş bir fotoğrafını yayınladı. Maviler içindeki ünlü oyuncu, bacak dekoltesi ile de seksiliğini sergiledi. Hayranları, oyuncunun her haliyle çok güzel olduğunu belirten yorumlar yaptı.

Deniz Baysal ve Büşra Develi, bikinili pozları ile kalp çaldı! Vildan Atasever'den seksi çıkış! 11