Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal’a ilginç tesadüf! Yeni dizisinde, iki ayrı diziden rol arkadaşları ile buluştu!

Deniz Baysal’a ilginç tesadüf! Yeni dizisinde, iki ayrı diziden rol arkadaşları ile buluştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Deniz Baysal, geçtiğimiz sezon yer aldığı Hizmetçiler dizisiyle bir kaç bölüm ekrana geldi ama pandemi sürecinde çekilemeyen dizinin yaz sezonunda da final kararı alınınca devam etmedi. Kanal D 2 bölüm yayınlanan diziye şans tanımadı ve sadece 2 bölüm yayınlanan dizi rafa kaldırıldı.

Deniz Baysal’ın ismi yeni sezonda bir başka diziyle anılmaya başlandı. Oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Büyük kitleler tarafından tanınmasını ve hayran sayısını çoğaltmasını sağlayan dizinin ardından Söz dizisinde oynadı.

Star TV’nin efsane dizisi Söz’de Savcı Derya karakterine hayat veriyordu. Oyuncunun bu karakteri de hayranları tarafından çok beğenildi. Başarılı oyunculuğuyla övgüler aldı.

Deniz Baysal şimdilerde TRT1’de yayınlanacak olan Teşkilat dizisinin kadrosunda. Dizi Ankara’da çekiliyor ve ilk 3 bölümü de tamamlanmış durumda. Gazeteci Birsen Altuntaş, diziye yeni katılan ismin Nihat Altınkaya olduğunu da kısa bir süre önce twitter hesabından duyurdu.

Bu haber ile birlikte Deniz Baysal için ilginç bir tesadüf oluştu! Zira Baysal, iki ayrı dizide birlikte oynadığı iki isimle yeniden aynı dizide buluşmuş oldu.

Deniz Baysal'a ilginç tesadüf! Yeni dizisinde, iki ayrı diziden rol arkadaşları ile buluştu! 8

Bu isimlerden ilki Çağlar Ertuğrul. İkili, Fazilet Hanım ve Kızları’nda iki aşığı oynuyorlar ve hayranları tarafından da hala unutulmayan iki karaktere hayat veriyorlardı. Uzun süredir hayranları ikiliyi yeniden bir arada görmek istediklerini söylüyorlardı ve Teşkilat dizisinde buluştular.

Deniz Baysal için bir diğer tesadüf isim ise Nihat Altınkaya. Zira Altınkaya da Söz dizisinde Yarbay Erdem karakterine hayat veriyordu.

Deniz Baysal'a ilginç tesadüf! Yeni dizisinde, iki ayrı diziden rol arkadaşları ile buluştu! 9

Teşkilat dizisinde ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman ve Mesut Akusta da rol almakta. TİMS&B’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yapıyor.