Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal’in içi içine sığmıyor, zaman da bir türlü geçmiyor!

Deniz Baysal’in içi içine sığmıyor, zaman da bir türlü geçmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 7. Koğuştaki Mucize filminde rol alan isimlerden birisi de Deniz Baysal… Ünlü oyuncu Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile geçtiğimiz ay dünya evine girmişti. Geçtiğimiz aylarda 7.Koğuştaki Mucize filminde yer alan Deniz Baysal, filmin vizyona çıkmasını büyük bir heyecan içinde bekliyor.

Instagram hesabından filmin fragmanını paylaşan oyuncu, “Çok az kaldı, çok heyecanlı” diyerek kalp emojisi ile duygularını ifade etti.

“Mucize hep vardı; ama sevgiyle ortaya çıktı” sloganı ile sinemaseverlere seslenen film 11 Ekim’de vizyona giriyor. İşte Deniz Baysal’ın paylaştığı fragman:

 

11 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanan, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi heyecanla bekleniyor.

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin olduğu, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu ise Kubilay Tat’ın yazdığı filmde yer alan isimler şöyle: Nisa Sofiya Aksongur, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon…

Film hem baba kız hikayesi hem de adalet mücadelesiyle seyircilerin hafızasından yıllarca çıkmayacak.