Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal’ın kumsal keyfi! Neslihan Atagül’ün çekici portresi!

Deniz Baysal’ın kumsal keyfi! Neslihan Atagül’ün çekici portresi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizi öncesi Deniz Baysal, kumsal keyfi yaparken bir başka ünlü isim Neslihan Atagül, portre paylaşımıyla göz doldurdu. İki ünlü ismin paylaşımlarına hayranlarından büyük bir ilgi vardı.

2020 yılına Hizmetçiler isimli dizi ile başlangıç yapan ama 3 bölüm yayınlandıktan sonra pandeminin da araya girmesi ile iptal olan proje ile hayal kırıklığı yaşayan Deniz Baysal, 2020-2021 sezonunda ise bomba gibi bir proje ile dönüş yapacak. TRT1 için hazırlıkları devam eden Teşkilat isimli dizi ile anlaşan Baysal, Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rol arkadaşı Çağlar Ertuğrul ile yeni projede de buluşacak. Oyuncu, çekimler öncesinde ise gününü gün ediyor. Köpeği ile kumsal keyfi yaşayan Deniz Baysal, “Yedi beni yedi” diyerek köpeğinin kendisini rahat bırakmadığı anlardan bir fotoğraf yayınladı.

Deniz Baysal'ın kumsal keyfi! Neslihan Atagül'ün çekici portresi! 8

Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı dizisindeki Nare performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, ayrıca aylık olarak Hadsiz isimli dijital dergiyi de çıkartmakta.

Atagül, insatgram hesabından portre çalışması ile birlikte fotoğrafını yayınladı ve Hadsiz dizisine de atıfta bulundu.

Takipçileri 500 binden fazla beğeni yaparken, çok sayıda da iltifat içerikli yorumlar yaptılar.

Deniz Baysal'ın kumsal keyfi! Neslihan Atagül'ün çekici portresi! 9