Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır, hayranlarına yeni bir proje müjdesi verdi!

Deniz Çakır, hayranlarına yeni bir proje müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir Bodrum’da yer alan oyuncu, İstanbul’daki hayatına geri döndü. İyi bir dinlenme dönemi geçirdiğini belirten Deniz Çakır, en son Masumiyet isimli Fox TV dizisinde başrolde yer almıştı. Proje çok iyi bir hikayeye sahip olsa bile hem yüksek bütçesi hem de bunu karşılayabilecek yüksek reytingler gelmediği için 13. bölümde final yaptı.

Deniz Çakır, yaz döneminden itibaren Bodrum’daki evinde dinlendi ve kış döneminde de yeniden İstanbul’a dönüş yaptı. Kulağının biraz tıkalı olduğunu ve duymakta zorlandığını belirten oyuncu, yeni proje sorularına da yanıt verdi.

“Olacak bir şeyler, bakalım bekliyoruz” diye konuşan Deniz Çakır, böylece hayranlarına yakında yeniden buluşacakları müjdesini verdi.

Deniz Çakır farklı bir detay vermediği için nasıl bir proje ile dönüş yapacağı bilinmiyor. Ancak oyuncunun yakın bir zaman içinde bir projeye dahil olma ihtimali bir hayli yüksek.

1983 yılında Ankara’da dünyaya gelen Deniz Çakır, 2005 yılında İki Arada Aşk isimli dizi projesi ile ilk kez setlerde göründü. Oyuncu, Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde karakteri ile popüler olurken, bugüne kadar da birçok projede başrolde yer aldı.