Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Çakır hayranlarını çok şaşırtacak! Yakında büyük proje geliyor!

Deniz Çakır hayranlarını çok şaşırtacak! Yakında büyük proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önceki sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden özel hayatındaki çalkantılar öne sürülerek çıkartılan Deniz Çakır, sonrasında Fox TV ekranında Erkan Petekkaya ile birlikte Vurgun dizisinin başrolünde yer almıştı. Çakır,yeni sezonda ekranda olacak mı diye merakla bekleyen hayranlarına büyük bir sürpriz yapacak.

Ünlü oyuncu, şu aralar bir dizi değil albüm sürprizi ile geliyor.

8 şarkılık bir albüm çalışması için sanatçı Metin Özülkü ile birlikte stüdyoya giren Deniz Çakır, çok çabuk değil yıllarca hatırlanacak şarkılarla geliyor.

Çakır’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Metin Özülkü, “Piyasada çabuk tüketilen tarzlarda değil, şarkılar çok nitelikli olacak. Benim şarkılarım da var, başka bestecilerin şarkıları da var albümde” diyerek heyecanı artırdı.

Deniz Çakır’ın çok özel gecelerde sahne alacağı ancak şarkıcılığı bir para kazanma aracı olarak da görmeden ilerleyeceğini Metin Özülkü ifade ediyor.

Çakır, bu albümü de kendisini tatmin etmek için yapacak.

Metin Özülkü, ” Çok seviyor müziği, çok başarılı, çok yetenekli” diyerek de başarılı bir projenin gelmekte olduğunu duyurdu.