Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca arasına kara kedi girdi!

Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca arasına kara kedi girdi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden çıkartılan Deniz Çakır’ın sosyal medyadan partneri Oktay Kaynarca’yı takibe son vermesi dikkatleri çekti.

Özel yaşamı nedeniyle yapımcı Raci Şaşmaz tarafından dizinin yeni sezonunda yer verilmeyen ve bu durumu manidar bir paylaşım ile karşılaşan Deniz Çakır, Oktay Kaynarca’ya da tepki gösterdi.

Kaynarca’nın ‘bir gün yeniden buluşacağız’ diyerek veda ettiği Deniz Çakır’ın neden böyle yaptığı anlaşılamadı.

Deniz Çakır, dizideki partneri Oktay Kaynarca’yı takipten çıkartması, ‘ikili arasında bir problem olabilir mi?’ sorularını akıllara getirdi.

Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca arasına kara kedi girdi! 7

Çakır’ın diziden çıkartılmasını haksızlık olarak nitelendirdiği ve rol arkadaşı Oktay Kaynarca’nın da bu duruma hiçbir tepki göstermemesine alındığı şeklinde yorumlar bulunuyor.

Birçok izleyici de Çakır’ın bu şekilde diziden gönderilmesine oyuncu arkadaşlarının tepkisiz kalmasına anlam veremediklerini sosyal medyada ifade etmekte.

Deniz Çakır rol aldığı diziden çıkarılınca tüm sinirini arkadaşı Oktay Kaynarca’dan ve dizi ekibindeki arkadaşlarından çıkardı.

Çakır, sosyal medya hesabından dizi ekibindeki arkadaşlarını ve Kaynarca’yı takipten çıkardı.

Deniz Çakır’ın, çalıştığı diziden kovulmasıyla bir başka noktaya giden tartışmalar zincirinin aslında bir “Whatsapp Grubu” yüzünden patladığı ortaya çıkmıştı.