Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır imajıyla yine şaşırttı! Unutun o eski halini!

Deniz Çakır imajıyla yine şaşırttı! Unutun o eski halini!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Deniz Çakır, yeni dizisi ile ekrana dönecek ama imajıyla da şaşırtacak! İsmi önce Yaşı 19 olarak açıklanan ancak daha sonra Masumiyet olarak değiştirilen Fox TV’nin dizisinde Deniz Çakırda rol alıyor. Oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar ile başrolünü paylaştığı diziyle ekranlara gelecek kısa süre sonra.

Oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 3 sezon rol almış ancak özel hayatıyla ilgili çıkan kimi haberler bahane edilerek dizinin kadrosundan çıkarılmıştı. Bu ani karar diziyi izleyenleri de Deniz Çakır’ı da üzdü ama oyuncu daha sona Vurgun dizisiyle ekranlara gelmeye başladı.

Erkan Petekkaya ile rol aldığı dizinin ömrü fazla sürmedi. Deniz Çakır, EDHO’da siyah ve uzun saçlarıyla rol alırken, Vurgun’da ise biraz daha kısalttırdığı saçlarını kızıla boyatmıştı.

Ünlü oyuncunun yeni dizisinde de bir imaj değişikliğine gideceği, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla ortaya çıkmıştı. Saçlarının boyunu kısaltan oyuncu, kahkül de kestirdi.

Deniz Çakır imajıyla yine şaşırttı! Unutun o eski halini! 9

Gold Film imzalı Masumiyet dizisinin çekimlerinin başladığını da dün yaptığı bir paylaşımdac”Sette sahne beklemek de güzel bazen” notuyla aktarmıştı oyuncu elindeki kitabı gösterirken.

Deniz Çakır imajıyla yine şaşırttı! Unutun o eski halini! 10

Bu kez bir başka paylaşımıyla daha da şaşırttı oyuncu! Saçlarını kıvırcık yapan Deniz Çakır’ın kuafördeki pozunda daha da kısalan saçlarıyla görülüyor!

Oyuncu Masumiyet dizisinde bu imajla mı oynayacak bilinmez ama uzun yıllardır Deniz Çakır’ı düz ve uzun saçla gören izleyici biraz şaşıracak!

Deniz Çakır imajıyla yine şaşırttı! Unutun o eski halini! 11

Bu arada Masumiyet dizisinde Deniz Çakır, Bahar isimli bir kadına hayat verecek. Partneri Timur’u Tolga Güleç ve kızları Aylin’i de İlayda Alişan oynayacak.

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı ve senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı dizide ayrıca Tolga Güleç, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Asena Tuğal, Deniz Işın da rol alıyor.