Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Çakır, savcılıkta ifade verdikten sonra açıklama yaptı: Suçlamalar duruşuma ters, yakışık almadı!

Deniz Çakır, savcılıkta ifade verdikten sonra açıklama yaptı: Suçlamalar duruşuma ters, yakışık almadı!

tarafından zk zk

İstanbul’da bulunan bir AVM’deki cafede arkadaşlarıyla bulunan ve o sırada kafedeki başörtülü kadınlarla tartıştığı iddia edilen Deniz Çakır, savcılıkta ‘hakaret’ suçundan ifade verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusu üzerine oyuncu Deniz Çakır hakkında ‘hakaret’ suçundan soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında Deniz Çakır’ın, ifadeye çağırdı.

Deniz Çakır, bir süre avukatıyla savcılık kaleminde dosya inceledi. Deniz Çakır, daha sonra ifadesi alınmak üzere savcılık odasına alındı.

Çakır, adliye çıkışında basın mensuplarına bir açıklama yaptı ve suçlamaların duruşuna ters olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Kadın-erkek, başörtülü-başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi için ayırmadım. Tam tersine, birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman, bugüne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bir sürü mücadele verdim. Bahsi geçen hiç bir şeyi de yapmadım zaten ifademi de verdim. Zaten suçlamalar benim bugünüme kadarki duruşuma ters ve hiç yakışık almadı. Bir s anatçı bir kadını başörtülü başörtüsüz diye ayırmaz. Tam tersine benim türbanlı, başörtülü, farklı dinden farklı renkten, arkadaşlarımdan, ailemden, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bu güne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar”

“BÜTÜN GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ”

Deniz Çakır ‘Olaya dair görüntüler var mı?’ sorusuna da “Görüntüler var, sunduk. Şu anda yargı süreci var. Daha fazla konuşmam yasal olarak doğru değil. Bütün görüntüler incelendi, zaten ortada her şey” yanıtını verdi.

“ARABİSTAN’A GİDİN DEMEDİM”

Çakır, gazetecilerin “Arabistan’a gidin dediniz mi?” şeklindeki sorusuna da “Hayır” diyerek cevap verdi. (Posta)