Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır’dan, Eşkıya Dünyaya dizisindeki rol arkadaşına büyük destek!

Deniz Çakır’dan, Eşkıya Dünyaya dizisindeki rol arkadaşına büyük destek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Meryem rolünden bir süre önce ayrılan Deniz Çakır, dizideki rol arkadaşını sosyal medyadan övgülere boğdu.

Dizide oğlu Ömer’i oynayan Can Bartu Arslan’ın Vakıf Üniversitesinde %100 burslu Tiyatro Bölümünü kazandığını haberini alan Çakır, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Deniz Çakır, Can Bartu Arslan ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafı instagram sayfasına koyarak altına da şu notu düştü:

“Can çocuk..canım çocuk.. bugünün en güzel haberi senden geldi.. ben böyle gururlandıysam kıymetli annen nasıl gurur doludur.. Sen hep böyle dik dur hayatta.. Güzel duruşlu,güzel kalpli biriciğim; hem meslektaşın hem ablan olarak her zaman yanındayım. Böyle güzel bi evlat yetiştirdikleri için kıymetli anne babanın ellerinden öperim.. Can çocuk yolun aydınlık olsun.. ayağına taş değmesin.”

Deniz Çakır’ın övgü dolu sözlerinden sonra Can Bartu Arslan da “Bir an bile desteğini hiç esirgemeyen, her daim yanımda olup bu yolda bana ışık tutan insan. Senin güzel yüreğine çooooook teşekkür ederim. Canım ablam iyi ki varsın” yorumunu yaptı.

Deniz Çakır'dan, Eşkıya Dünyaya dizisindeki rol arkadaşına büyük destek! 7