Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır’dan sağlık sorunları yaşayan eski rol arkadaşı Sabina Toziya için muhteşem mesaj!

Deniz Çakır’dan sağlık sorunları yaşayan eski rol arkadaşı Sabina Toziya için muhteşem mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazeesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, bir dönem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrolde yer alıyordu. Ancak özel hayatı gerekçe gösterilerek biraz da haksız biçimde diziden gönderildi. Bir dönem olay olan bu gelişmenin ardından uzun bir zaman geçti.

EDHO’da Meryem Çakırbeyli isimli güçlü bir karaktere hayat veren ünlü oyuncu, birlikte uzun yıllar aynı sette yer aldığı Hayriye anne karakterini canlandıran Sabina Toziya’nın sağlık durumunun bozulması sonrasında instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Hatırlanacağı üzere Toziya’nın beyninde tümör tespit edilmişti ve oyuncu ameliyat edilmişti. Şimdi tedavi süreci süren Toziya, mecburen diziden de çıkartıldı. Fizik tedavi ile yeniden eski günlere dönmesi hedeflenen ünlü oyuncu için eski rol arkadaşından gelen eğlenceli paylaşım dikkat çekti.

Deniz Çakır, instagram hesabından Toziya ile birlikte eğlendikleri bir geceden kısa video yayınladı ve şu mesajı yazdı: “Loçkam… Yürekli, hoyrat, güçlü Sabina’m… Tez zamanda geçecek bu günler… biz güzel günlere kadeh kaldıracağız yine güzel günlere. Çok seviyorum seni.”

Deniz Çakır’ın bu paylaşımına hayranlarından da büyük bir ilgi gösterildi. Suzan Kardeş de bu paylaşıma yorum bıraktı ve şöyle yazdı:

“Evet Denizciğim, yine her şey güzel olacak ve ben yine sahneden HAYDİ GENÇLER VE DAİMA GENÇ KALANLAR diyeceğim. Kalk bakalım LOÇKAM daha çok işimiz var.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Deniz Çakır (@denizcakir)’in paylaştığı bir gönderi