Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Çakır’ı yeniden setlere dönmeye ikna eden dizi çok özel bir yapım olacak!

Deniz Çakır’ı yeniden setlere dönmeye ikna eden dizi çok özel bir yapım olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır hem tiyatro hem sinema hem de dizilerde yer alarak 3 farklı kulvarda da üretim yapmayı tercih eden isimlerden birisi…

1981 yılında Ankara’da dünyaya gelen ve yetenekleri ile tüm hayranlarını mest eden oyuncu, 2005 yılında İki Arada Aşk isimli proje ile birlikte dizi setlerinin vazgeçilmez oyuncuları arasına katıldı.

Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde karakteri ile popüler hale gelen oyuncu; İffet, Muhteşem Yüzyıl, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi ses getiren projelerde yer aldı.

Geçen sezon Fox TV ekranında yayınlanan ve yüksek bütçesine rağmen, düşük gelen reytingleri nedeniyle erken final yapan Masumiyet dizisinde de ünlü oyuncu başroldeydi…

Birçok dizi hayranı oyuncunun yeni projesini duyunca bir hayli heyecan duydu. Ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı isimli romanından uyarlanan Aslında Özgürsün isimli dizi için Deniz Çakır, yeniden setlere dönmeye ikna edildi.

Deniz Çakır'ı yeniden setlere dönmeye ikna eden dizi çok özel bir yapım olacak! 7

Belgin ve Berna isimli iki kadının arkadaşlık hikayesi, aynı zamanda toplumda baskı altında kalan kadınların hayalleri ile gerçekler arasındaki sıkışmasını konu alıyor…

Kadın hakları savunucusu olarak tarihe geçen Duygu Asena, iş kadını Berna ile umutsuz bir ev kadını olan Belgin’in hikayesiyle aslında toplum içindeki kadın sorunlarını öne çıkartıyor.

Ali Kemal Güven’in senaryosunu yazdığı Aslında Özgürsün, Gain isimli platformda yayınlanacak. Deniz Çakır’a başrolde Bade İşçil eşlik edecek. Mart ayında dizinin setinde çalışmalar başlayacak ve Alican Yücesoy da hikayenin başrolünde yer alan bir başka ünlü isim olacak.