Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır’ın diziden çıkarılmasına neden arayanlara kapak olacak yanıt!

Deniz Çakır’ın diziden çıkarılmasına neden arayanlara kapak olacak yanıt!

tarafından zk zk
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolüne son verilen Deniz Çakır ile ilgili haber izleyiciyi çok şaşırtmıştı.

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala yapılan bu açıklama, ani verilen bir karar olduğu izlenimini de yarattı.

Çakır’ın diziden ayrılmasının sezon sonunda gündemde olmaması ve tam da yeni sezon öncesi böyle bir gelişmenin yaşanması, oyuncunun adının sık sık magazinde geçmesinden kaynaklandığı şeklinde yorumlandı.

Hayranlarının sosyal medyada büyük tepki verdiği olay sonrasında, Deniz Çakır’ın özel hayatı ile gündeme geldiği için böyle bir karar alınmış olduğu şeklindeki söylentiler, sosyal medyada da çok tartışılıyor. Hayranları, Çakır’a yapılan haksızlığa tepki verirken, erkek oyunculara benzer tavır sergilenmeyip kadın oyunculara ‘özel hayat’ şeklinde bir mazeret sunulmasına, ayrımcılık olarak bakmakta.

Bu ne kadar doğru ve yapım şirketi bu nedenle bir karar almış dahi olsa, herkesi şaşırttı. Posta gazetesi yazarı Mesut Yar da konuya iki taraflı bakarak, özel hayatı nedeniyle işinden olduğu söylenen Deniz Çakır ve böyle bir nedenle oyuncuyu işten çıkarma gibi bir yola giren yapımcıya bakın ne söylemiş:

Deniz Çakır'ın diziden çıkarılmasına neden arayanlara kapak olacak yanıt! 7

“Yolun açık olacak…

Vallahi “özel hayatı dolayısıyla işine son verilen oyuncu” meselesine iki çift lafım olacak. Bizde ya da dünyada şöhretlerin özel hayatı diye bir şey yoktur. Her şey kamuya açık yaşanır…

Bizde ya da dünyada şöhretlerin özel hayatı reyting getirir ve bu yaptığı işe de yansır. Ha, üzüm yemek varken bağcı dövmek meselesi bize mahsustur, o ayrı! Dolayısıyla yolun açık olacak Deniz Çakır. Net…”