Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş’tan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan hakkında itiraf!

Deniz Can Aktaş’tan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan hakkında itiraf!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Televizyon ekranlarında en son Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde ‘Barış’ karakterini canlandıran oyuncu Deniz Can Aktaş şimdi karşımıza tiyatro sahnesinde ‘Romeo’ olarak çıkıyor.

Naz Çağla Irmak’la birlikte tiyatro sahnesinde Shakespeare’in ünlü eseri Romeo & Juliet’in yeni nesil versiyonuyla tiyatroseverlerle buluşan oyuncu, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir süredir meslektaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşayan Deniz Can Aktaş, “Aslında âşık olurken Romeo’ya benziyor olabilirim, en azından benzemek isterdim. Çünkü çok güzel iltifat ediyor ve seviyor. Onun gibi sevebilmek bir marifet. “Ne kadar öylesin?” dersen acı çekme boyutunda o kadar şiddetli değilim ama sevme noktasında o kadar şiddetli olduğumu düşünüyorum. En azından benim ‘Romeo’m biraz oralarda” dedi.

Deniz Can Aktaş'tan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan hakkında itiraf! 8

Oyuncu aşkın tanımını ise şu sözlerle yaptı; “Hissettiğin an vücut kimyanın değiştiğini, yaşandığı an bir şeylerin değiştiğini hissediyorsun. Aşkı şuurunda da yaşamak gerek…  O anın farkında olmak, sevdiğin insanla o anı yaşamak, o anda kalabilmek değerli. Benim için de aşk, sevdiğinle bir araya geldiğin an. Mesela ilişkimle birlikte, artık daha derli topluyum, hayatımda mantıklı kararlar vermeye çalışıyorum, daha az sinirli olmaya çalışıyorum.

Deniz Can Aktaş'tan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan hakkında itiraf! 9

Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan ile ilişkisini anlatırken, sevgilisiyle ikisini Romeo ve Juliet’e benzeterek duygularını; “İlişkimizde her şey yolunda. Biz de bir dönem adeta Romeo ve Juliet gibi sürgün yaşadık. İkimiz de çalışma dönemindeydik. O şehir dışındaydı, ben İstanbul’da çalışıyordum. Görüşemediğimiz, ayrı kaldığımız zamanlar oldu. Ama birbirimizi iyi anladık ve çok iyi uyum sağladık” şeklinde ifade etti.

Deniz Can Aktaş’ın ‘Romeo’ya, Naz Çağla Irmak’ın ise ‘Juliet’e hayat verdiği oyunda ikiliye Ayberk Aladar, Barış Gönenen, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Can Avcı, Ceren Boz, Erdem Akakçe, Ertuğrul Gümrükçüoğlu, Hülya Gülşen, Onur Tanyeri, Sinan Gülşen ve Ümit Erlim eşlik ediyor. Oyun, DasDas’ta tiyatro izleyicisiyle buluşuyor.