Ana sayfa Dizi Fragmanları Deniz Işın ile Sarp Bozkurt’un yeni dizisi “Bizden Olur mu?”, BluTV’de yayınlanmaya başladı

Deniz Işın ile Sarp Bozkurt’un yeni dizisi “Bizden Olur mu?”, BluTV’de yayınlanmaya başladı

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Deniz Işın ile Sarp Bozkurt’u buluşturan “Bizden Olur Mu?” BluTV’de yayınlanmaya başladı. Youtube mini dizisi “eee sonra?”nın devamı niteliğindeki dizide erkek-kadın ilişkileri konu alınıyor.

Dizinin yapımcılığını Bülent Özer üstlenirken yönetmenliğini Emre Bahadır Çırakoğlu yapıyor. Başrollerinde ise genç oyuncular Deniz Işın ve Sarp Bozkurt yer alıyor. Deniz Işın son olarak Fox TV’de yayınlanan Masumiyet dizisinde İrem karakteriyle, Sarp Bozkurt ise Sen Çal Kapımı adlı dizideki Erdem karakterini canlandırmıştı.


İki kişilik mini dizinin konusu hayal kırıklıklarıyla dolu ilişkilerden yorulan Deniz ve Sarp’ın son çareyi ilişki tavsiyeleri veren kitaplarda aramaları üzerine gelişiyor. Birbirlerini tanımaya çalıştıkları her buluşmada ikili farklı ruh halleriyle bazen gülüyor, bazen duygusal anlar yaşıyor, bazen de kendilerini çeşitli tuhaflıkların içinde buluyorlar.

Deniz Işın ile Sarp Bozkurt’un yeni dizisi “Bizden Olur mu?”, BluTV’de yayınlanmaya başladı 25
Daha önce de bir araya gelen Deniz Işın ve Sarp Bozkurt, senaryosu ve yönetmenliği Emre Bahadır Çırakoğlu’a ait “Eee sonra?” Youtube dizisinde oynamışlardı. 15-20 dakikalık videolardan oluşan interaktif dizide kadın-erkek ilişkilerindeki taktikleri konu alıyordu.

Dizinin sıkı takipçileri “Bizden Olur Mu?” fragmanı yayınlanır yayınlanmaz, bir Youtube dizini daha dizi platformuna kaptırmanın üzüntüsünü dile getiren yorumlarda bulundular.