Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz yakalanıyor! Avlu dizisinde cezaevinde kıyamet koptu kopacak!

Deniz yakalanıyor! Avlu dizisinde cezaevinde kıyamet koptu kopacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinin bu perşembe yayınlanacak yeni bölümünde Deniz, cezaevine geri getiriliyor.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizide, chip’i bulan ve içindeki parayı da bulan Deniz, onu Kudret’in adamlarına kaptırmıştı.

Polisin geldiğini duyan adamlar ateş etmeye başlayınca, Deniz, Naciye’nin kızını ve paraları alıp giderken, bu kez paraların peşindeki başka biri tarafından durdurulmuştu.

Deniz’in paraları bir şekilde Azra’nın kardeşi için hastaneye götürüp götürmediği merak konusuydu.

Deniz yakalanıyor! Avlu dizisinde cezaevinde kıyamet koptu kopacak! 7

Yeni bölüm tanıtımında Deniz’in cezaevine döndüğünde Azra ile gözgöze geldikleri ve Deniz’in olumsuz şekilde başını salladığı görüldü. Yerlere saçılmış para görüntüsü ve Deniz’in yakalanma anını flasback olarak gördüğümüz sahneye bakılırsa, Deniz, paraları götüremeden yakalandı.

Bu arada Deniz’in yeniden cezaevine getirilmesine şiddetle karşı çıkan bir kişi var! Kudret, Deniz’i görünce deliriyor. Deniz ise “Bitin kanlanmış senin, çünkü seni en son gördüğümde altımda, buranın ağası da efendisi de sensin diye yalvarıyordun” diyerek onu iyice çıldırtıyor.

Deniz, Kudret’i öldürmeyeceğini, kendisine her baktığında çocuğunun ölümünü hatırlaması ve acı çekmesi için çalışacağını da söylüyor.

İşte Avlu 24. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz’in elindeki büyük koz ne?

Deniz’in uzun zamandır sabırla beklediği gün gelmiş, kızının intikamını ne pahasına olursa olsun almıştır. Fakat şimdi herkes peşindedir ve zaman hızla aleyhine işlemektedir. Deniz’in önünde yapması gereken bir seçim ve halledilecek son bir şey daha vardır. Üstelik bu kez kendi için değil… Bu sırada içeride Kudret ve Azra birbirlerini mahvetmek için her an fırsat kollamaktadır. Zerrin, onları durdurmak ve üstü kapatılamaz bir olay yaşanmasını engellemek zorundadır. Ancak Deniz’in elindeki koz onu her şeyden önce kendini kurtarmaya mecbur bırakacaktır…