Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deren Talu yavaş yavaş dizi yıldızı olma yolunda!

Deren Talu yavaş yavaş dizi yıldızı olma yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü spiker Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, magazin gündeminde sıklıkla yer alan isimlerden… Güzelliği ile kendisini gösteren Deren Talu, son dönemde oyunculuk konusunda yaptığı atak ile de konuşuluyor.

Deren Talu, oyunculuk yapmaya 2020 yılında yer aldığı Son Kale Hacıbey isimli filmdeki Fatima karakteri ile başlamıştı. Ardından ise 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan Akıncı isimli atv dizisinde yer aldı. Didem karakterine hayat veren oyuncu, bu yapımda kendisini gösterdi ve tecrübe de kazandı.

Sosyal medya paylaşımları ile de çok konuşulan genç isim, magazin medyasının da ilgisi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınmaya başlandı. Akıncı dizisi de kariyer basamaklarında ilk önemli projesi oldu…

Deren Talu yavaş yavaş dizi yıldızı olma yolunda! 7

Deren Talu’nun dizi oyunculuğu konusunda ilerleyeceği anlaşılıyor… Oyuncu, Blu TV’de 31 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan Doğu isimli dizide Deren Talu da yerini alacak. Doğu Demirkol’un nasıl komedyen olduğunun anlatıldığı diziye konuk oyuncu olarak katılacak olan Deren Talu, böylelikle ilk dijital dizisine de konuk oyuncu olarak katılmış olacak.