Ana sayfa Dizi Haberleri Derya Alabora, Bülent Emrah Parlak ve Algı Eke buluştu, iddialı bir dizi geliyor!

Derya Alabora, Bülent Emrah Parlak ve Algı Eke buluştu, iddialı bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerinin yanı sıra dijital platform dizileri de son dönemde müthiş bir hızla artmaya başladı. Exxen ve Gain platformlarının da başlaması ile birlikte, hem Netflix hem de Blu TV’ye güçlü rakipler geldi… Yeni dizi projeleri de peş peşe açıklanıyor.

Blu TV için Acans isimli yeni bir dizinin hazırlıkları başladı. Ekip bir araya gledi ve çekimlere de başlandı. Güçlü isimler dikkat çekiyor. Derya Alabora, Bülent Emrah Parlak, Algı Eke gibi tanınmış isimlerin yanı sıra Kırmızı Oda’da Menekşe olarak izlediğimiz Melisa Berberoğlu ile birlikte Birkan Akyol ve Can Sertaç Adalıer de dizinin kadrosunda yerini aldı.

Reklamcılık dünyasına ışık tutacak olan dizinin eğlenceli bir yapım olması bekleniyor… Blu TV’den yapılan duyuruda “Reklam dünyasını keşfedeceğiz. Acans sette. Çok yakında Blu TV’de” diye bilgi verildi.

En son İyi Günde Kötü Günde isimli Star TV dizisinde görünen ve yapımın 6 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşayan Derya Alabora, yeni dizide Nilgün karakterine hayat verecek.

Bir süredir dizilerde görünmeyen Bülent Emrah Parlak, Acans dizisinde Tuncay olarak izleyici karşısına çıkacak.

Algı Eke de Mutlu karakterini canlandıracak. Oyuncu en son geçen yıl 3 bölüm süren Hizmetçiler dizisinin başrolünde yer almıştı.